Lehtimäen Lääkäritalo ei löytänyt ostajaa

42
Mainos[adrotate banner="3"]

Lehtimäen vuonna 1968 rakennetulle Lääkäritalolle ei ole löytynyt ostajaa. Rakennuksen pinta-ala on peräti 899 neliötä ja tonttiakin on 2061 neliötä.

Rakennus on alun perin rakennettu lääkärien asuin- ja vastaanottotiloiksi. Viimeksi rakennuksessa on ollut päiväkotitoimintaa ja eläinlääkärin vastaanottotilat.

MAINOS

Päiväkotitoiminta on siirtynyt Taimelan koululle tehtyihin tiloihin vuonna 2015. Eläinlääkärin vastaanottotilat saneerattiin Lehtimäen keskusvaraston tiloihin vuonna 2016, josta lähtien rakennus on ollut tyhjillään.

Rakennuksen vesikattorakenne on muutettu tasakatosta harjakattoiseksi 1990-luvun alkupuolella. Rakennuksessa on myös vuosien aikana tehty pieniä muutos- ja pinnoitustöitä.

Kiinteistön käyttökulut ovat olleet n. 25000 euroa vuosi, kun tilat ovat olleet käytössä. Vuoden 2018 ylläpitokulut ovat olleet noin 9500 euroa. Tiloille ei tällä hetkellä ole tarvetta kaupungin omaan käyttöön.

Kiinteistö oli aikaisemmin myynnissä huutokaupat.comissa, jonka kautta korkein saatu tarjous oli 6000 euroa. Kaupunginvaltuusto päätti elokuussa hylätä tuon tarjouksen ja jatkaa kiinteistön myyntiä kiinteistövälittäjän kautta.

Kiinteistö laitettiin myyntiin Omakodit Alajärven toimipisteen kautta. Yhtään tarjousta kiinteistöstä ei saatu.

Maanantaina kokoontuvalle kaupunginhallitukselle esitetäänkin, että se esittäisi valtuustolle Lehtimäen lääkäritalon laittamista uudelleen myyntiin huutokauppa.com-palveluun. Lähtöhinnaksi laitetaan 5000 euroa.

Kiinteistö myydään korkeimman tarjouksen antaneelle ja rakennus myydään purkukuntoisena.

Mikäli kiinteistöä ei saada myytyä ennen seuraavan lämmityskauden alkua, jätetään se kylmilleen.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa