1.5 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Alusasut Justihi Eikä Melekehen Muodin Top-pisteen kevään avauksesta!

Muodin Top-pisteellä Alajärvellä ei ole jääty surkuttelemaan koronavirusepidemiaa, vaan on huomattu että silloin kun ihmisjoukkoja pitää välttää, on asiakkaiden fiksua poiketa pienempiin yrityksiin, joissa tungoksesta ei ole pelkoa!

– Meillä panostetaan nyt tavallistakin enemmän hygieniaan, käsidesi on käytössä niin myyjillä kuin asiakkaillakin ja tarvittaessa myös vesi ja saippua, kertoo kauppias Heidi Keijonen. – Lisäksi seuraamme tilannetta aktiivisesti ja teemme tarvittavat muutokset. Asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeä asia!

MAINOS

Muodin Top-Pisteellä pidetään nyt näissä merkeissä kahden viikon ajan, 27.3. saakka, kevään avausta, jossa asiakkailla on mahdollisuus paitsi tutustua kevään upeaan muotiin, myös päästä hankkimaan itselleen alusasut asiantuntevassa opastuksessa Justihi Eikä Melekehen!

Alusasut Justihi Eikä Melekehen Oy:n kauppias ja asiantuntija Kirsi Parvi kertoo, että alusasuihin keskittynyt yritys saapui paikalle Ilmajoelta. Yritys toimii pop up -periaatteella kiertäen eri paikkakunnilla nyt, kun erikoisliikkeitä ei enää ole.

Kirsi kertoo, että tarjolla on erikoisliikelaatuisia alusasuja kymmeneltä eri valmistajalta ammattilaisen opastuksella. – Ammattilaisen opastuksella valitut liivit eivät kierrä eikä hierrä, ne on oikean kokoiset ja malliset!

Vaikka asiakas tietäisi liivikokonsa, niin sopivien liivien ostaminen ei silti ole mikään helppo juttu. Mitoitukset vaihtelevat eri valmistajien ja jopa eri merkkien sisällä ja mikään malli ei ole sellainen, että se varmasti sopisi kaikille.

– Kuppikokoja on tarjolla väliltä A-J alkaen 65 sentistä suurimpiin! Jokaiselle löytyy sopivat liivit ja väreinä on nyt perinteisten värien rinnalla kevään ihanat raikkaat sävyt!

Liivien lisäksi esillä on muun muassa monenlaista muotoilevaa bodya, vyötärökorsettia sekä housuja. Yksi tärkeä tuoteryhmä ovat proteesiliivit, joita niitäkin on saatavilla. Mallistoissa on myös uima-asut ja urheiluliivit!

Nyt kannattaakin lähteä palveltavaksi ja muistaa, että jos kevääseen on luvassa juhlia, kannattaa niidenkin pukeutumiseen jo varautua. Jos tilanteet kovasti muuttuvat, voi liikkeiden aukioloihin tulla tulevaisuudessa muutoksia.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät