-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

SeAMKin rehtoriksi 13 hakijaa – mukana tuttu nimi Alajärveltä

Seinäjoen ammattikorkeakoulu hakee uutta rehtori-toimitusjohtajaa jatkamaan SeAMKia menestyksekkäästi yli 25 vuotta luotsanneen Tapio Varmolan työtä.

Rehtori-toimitusjohtaja johtaa ammattikorkeakoulun opetusta, TKI-toimintaa ja sidosryhmäyhteistyötä.

MAINOS

Hakuaika tehtävään päättyi tänään perjantaina.

Rehtori-toimitusjohtajaksi hakijoiden joukossa on filosofian tohtori Vesa Koivunen Alajärven Kurejoelta.

Muut hakijat ovat maa- ja metsätieteiden tohtori Aminoff Jalo, Helsinki, kauppatieteiden tohtori Ilkka Haukijärvi, Ylöjärvi, Kasvatustieteiden tohtori, dosentti, Risto Honkonen, Nokia, tekniikan tohtori Pauli Kuosmanen, Tampere, maatalous- ja metsätieteiden tohtori, Risto Lauhanen, Ylistaro, Kasvatustieteiden tohtori Henry Leppäaho, Seinäjoki, kauppatieteiden tohtori Ari Maunuksela, Espoo, kauppatieteiden tohtori Timo Mantere, Vaasa, filosofian tohtori Seppo Mäkinen, Merikaarto, tekniikan tohtori Marjaana Suutarinen, Espoo, tekniikan tohtori Seppo Torvinen, Kaivanto ja kauppatieteiden tohtori, dosentti Elina Varamäki, Seinäjoki.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät