24.7 C
Alajärvi
maanantai 27.5.2024
MAINOS

Kuusiolinna Terveyteen hengitystieinfektiopotilaille oma poliklinikka

Koronavirusepidemiaa pyritään hidastamaan ja rajaamaan. Tämän vuoksi Kuusiolinnaan on avattu perjantaina Alavuden terveysasemalle hengitystieinfektiopoliklinikka.

Hengitystieinfektiopoliklinikalle ohjataan koko Kuusiolinnan alueen hengitystieinfektioita sairastavat potilaat, jotka tarvitsevat tutkimista tai hoitoa päivystävän sairaanhoitajan vastaanotolla tai jotka ohjautuvat puhelimessa tehtävän hoidon tarpeen arvioinnin perusteella lääkärin vastaanotolle.

MAINOS

Potilaan tulee olla yhteydessä aina puhelimitse puh. 06 2525 7612 ennen hengitystiepoliklinikalle saapumista. Vastaanotolle tullessa potilaan ei tarvitse ilmoittautua, vastaanotolle kutsutaan nimellä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät