-11.3 C
Alajärvi
torstai 30.11.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

ABC Alajärvi suljetaan

COVID-19-koronaviruspandemia vaikuttaa tällä hetkellä erityisesti matkailu- ja ravitsemistoimialaan sekä liikennemyymälätoimialaan Suomessa. Kysyntä ja asiakasmäärät ovat hotelleissa ja ravintoloissa vähentyneet merkittävästi.

Tästä johtuen Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa sopeuttaa näillä toimialoilla toimintaansa ja valmistautuu samalla muutoksiin, jotka ovat eduskunnan käsittelyssä hallituksen antaman esityksen pohjalta liittyen ravintoloiden ja kahviloiden aukioloon. Sopeutustoimet ovat poikkeusaukioloaikoja ja toimipaikkojen sulkemisia.

Tähän liittyen ABC Alajärvi palvelee normaali aukioloaikojen mukaisesti vielä huomenna perjantaina 27.3., jonka jälkeen se suljetaan.

MAINOS

Poikkeusaukioloaika on voimassa 31.5. saakka, rajoittamislainsäädäntö ja niissä tapahtuvat mahdolliset muutokset huomioiden.

Polttoneste- ja polttoöljymyynti jatkuvat normaalisti ABC-automaateilla sekä ABC-asemilla Eepeen toimipisteissä. Poikkeuksena, että sisälle maksaminen ei ole mahdollista. Eepee Öljypalvelu toimii normaalisti puhelinpalveluna, sähköpostitse tai netin kautta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät