-4.5 C
Alajärvi
keskiviikko 30.11.2022
spot_img

Kuortaneen Yritystilojen asiakkailla mahdollisuus siirtää vuokranmaksua

Kiinteistö Oy Kuortaneen Yritystilojen hallitus on päättänyt tulla vastaan omia vuokralaisiaan ja tarjoaa vaikeuksissa oleville vuokralaisille mahdollisuutta jättää vuoden 2020 huhtikuun, toukokuun ja kesäkuun vuokrat toistaiseksi suorittamatta ja antaa näiden vuokrien maksuun 18 kuukautta korotonta maksuaikaa kesäkuun lopusta lukien.

– Koronaepidemian vaikutukset myös Kuortaneen talouteen ovat merkittävät. Ongelmissa ovat etenkin pienet palveluyritykset, jotka ovat joutuneet sulkemaan ovensa toistaiseksi. Haluamme osaltamme auttaa näitä yrityksiä, kertoo Kuortaneen kunnan elinkeinovastaava Aki Ruotsala.

Mahdollista vuokran helpotusta on haettava erikseen sähköpostilla yritystilat@kuortane.fi lähetettävällä vapaamuotoisella hakemuksella, johon on kirjattava perustelut vuokranmaksun viivästymisestä.

Hyväksyttäviä perusteluita ovat muun muassa yrityksen toiminnan keskeytyminen sekä akuutti kassavirtaongelma koronaviruksen poikkeusoloista johtuen.

sinua saattaisi kiinnostaa

- Ilmoitus -
- Ilmoitus -

Viimeisimmät