1.3 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

#Seurapaitapäiväkotona kutsuu mukaan myös kaikkia Ankkurit -faneja!

#Seurapaitapäiväkotona kutsuu kaikki mukaan huomenna tiistaina 31.3. Alajärven Ankkureiden kohdalla tuen esittäminen onnistuu tunnisteilla #ankkuritpesis #ankkurisydän ja #alajärvenankkurit.

Urheiluseuratoiminnan suurin vahvuus on yhteisöllisyyden voima – ja nyt sitä tarvitaan enemmän kuin koskaan. Nyt kun ei voida olla fyysisesti toisten seurassa, halutaan korostaa yhteisöllisyyden merkitystä ja luoda uusia keinoja osoittaa yhteenkuuluvuutta.

MAINOS

Yksi tällainen keino on tunnustaa oman rakkaan seuran värejä Seurapaitapäivänä – tällä kertaa se tapahtuu vain kotona ja somessa.

Seurapaitapäivään osallistumalla osoitetaan yhteisöllisyyttä ja tukea vaikeassa tilanteessa oleville urheiluseuroille. Osallistuminen on helppoa ja turvallista ilman, että kenenkään tarvitsee lähteä väkijoukkojen keskelle. Seurapaitapäivä elää somessa, kuvien ja tekstien kautta.

Helposti mukaan!

Seurasydän omalle rakkaalle urheiluseuralle osoitetaan pukemalla päälle oma seurapaita ja jakamalla kuva siitä sosiaalisen median kanavissa tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. Tämä tehdään yhdessä, mutta jokainen omalla kotikentällään kotona.

Haluamme tuoda seurapaitapäivällä iloa arkeen. Seurapaidan pukeminen päälle on myös kannanotto oman seurasi puolesta. Samalla voimme yhdessä jakaa tunteen, että emme ole yksin, vaan yhdessä, yhtenä suurena urheiluperheenä.

Vaikka koronatilanne erottaakin meidät fyysisesti toisistamme, seuraan kuuluminen yhdistää meitä henkisesti ja auttaa jaksamaan vaikeina aikoina, toteaa Olympiakomitean seuratoimintayksikön johtaja Pekka Nikulainen.

#Seurapaitapäiväkotona – näin osallistut!

1. Kaiva kaapista rakkaan seurasi seurapaita ja pue se päälle tiistaina 31.3.

2. Nappaa kuva ja postaa se someen tunnisteilla #seurapaitapäiväkotona ja #seurasydän. An kkurifani lisäksi: #ankkuritpesis #ankkurisydän ja #alajärvenankkurit.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät