-0.2 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

K-Supermarket Alajärvi ja Kuljetus Kultavuori yhteistyössä kauppatavaroiden kotiinkuljetukseen

K-Supermarket Alajärvi ja Kuljetus Kultavuori ovat yhdistäneet voimansa ja käynnistäneet kauppatavaroiden kotiinkuljetukseen Alajärven alueelle joka arkipäivä.

Palvelu on suunnattu ihan jokaiselle sitä haluavalle, mutta syynä toiminnan käynnistämiseen juuri nyt oli luonnollisesti se, että ikäihmisten ja muiden riskiryhmäläisten tulisi nyt välttää asiointia kaupoissa ja kaikkialla muualla, missä on muitakin ihmisiä.

MAINOS

Kauppias Niko Kaarlela kertoo, että verkkokaupan kautta heillä on aikaisemmin tehty kauppaa vain nouto -periaatteella, kotiinkuljetusta ei ole ollut. Koronatilanteen ja sen tuomien rajoitusten myötä Kaarlela oli juuri alkanut pohtia, miten kotiinkuljetus saataisiin Alajärvelläkin toimimaan, kun Kuljetus Kultavuoren yrittäjä Kirsi Kultavuori otti yhteyttä.

Tässä kohtasi kahden yrittäjän toiveet ja käynnistimme toiminnan nopeasti, yhden viikonlopun aikana, Kaarlela iloitsee.

Toiminta saatiin ripeästi käyntiin, koska K-Kaupalla oli valmiina verkkokauppakonsepti. Asiakas tekeekin ostoksensa verkkokaupasta, johon hän myös maksaa niin ostokset kuin kuljetuksenkin ja tuotteet tuodaan asiakkaalle arkisin kello 10-18 välisenä aikana.

Kirsi Kultavuori sanoo, että ensimmäisen viikon aikana kuljetuksia on hoidettu yrityksen kolmesta taksista yhdellä, mutta kysynnän kasvaessa lisää takseja voidaan ottaa käyttöön tähän tarkoitukseen.

Ensimmäisen viikon aikana asiakkaita on ollut jo todella hyvin kautta Alajärven. Kuljetus maksaa asiakkaalle vain vähän toista kymppiä, sisältäen myös tuotteiden keräilyn kaupasta. Valmiiksi maksetut kauppakassit toimitetaan oven taakse, jotta asiakas voi välttää kontaktin kuljettajaan.
Näin ostosten tekeminen on mahdollisimman turvallista.

Jos riskiryhmään kuuluva ei käytä internettiä, voi tilauksen hänen puolestaan tehdä kuka tahansa muukin. Kultavuori ja Kaarlela toteavat, että jo nyt osa kotiinkuljetuksista on tilattu muualta päin Suomesta.

Jos Alajärvellä asuvalla vanhemmillasi ei ole täällä ketään läheistä, niin voit auttaa omalta osaltasi siten, että teet tilauksen ja maksat sen heidän puolestaan!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät