-1.2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Veto taistelee koronan vaikutuksia vastaan

Vimpelin Vedon taloustilanne on koronaepidemian vuoksi muuttunut haasteelliseksi. Perinteikäs huippuseura on käynnistänyt monia varainhankintakeinoja seuran talouden vakauttamiseksi.

Vedolla on myynnissä tällä hetkellä kannatuslippuja (20.-/ 50.-) toukokuun peleihin joita ei pelata. Toisena tuotteena on Gamesaver-paita (hinta 50.- tai 100.-).Näitä voi tilata nettikaupasta.

MAINOS

Vedon puheenjohtaja Jari Lakaniemen mukaan vaikeista ajoista selviytymiseksi tarvitaan yhteishenkeä ja uskoa tulevaisuuteen. – Veto-fanit ja kaikki urheilun ystävät voivat halutessaan auttaa seuraamme pääsemään pahimman vaiheen yli, Lakaniemi jatkaa.

Pesäpallon kausikortit ja oma tuoli koko kaudeksi ovat edelleen myynnissä normaaliin tapaan.

Veto aloittaa pääsiäisenä Superpesisjoukkueen pelaajien viime kauden aitojen pelipaitojen huutokaupan,johon voivat kaikki osallistua.Nettihuutokaupasta voit huutaa suosikkipelaajasi pelipaidan muistoksi.

– Toukokuussa on tarkoitus järjestää niin ikään netissä tapahtuva tavarahuutokauppa sekä myös muita varainhankinta tempauksia on tulossa kevääksi,Vedon toiminnanjohtaja Jukka-Pekka Kujala valottaa.

Superpesiskauden avausta on siirretty kesäkuun alkuun ja Vimpelin Vedon avausottelu on tällä tietoa 5. kesäkuuta Saarikentällä.Vastustajana on Imatran Pallo-Veikot.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät