-2 C
Alajärvi
torstai 22.2.2024
MAINOS

Järvi-Pohjanmaan perusturvalle lahjoitus Novice Oy:lta

Järvi-Pohjanmaan perusturva on vastaanottanut 2020 euron suuruisen lahjoituksen Novice Oy:ltä.

Lahjoituksena saadut rahat on osoitettu kotisairaalatoiminnan laitteiden ja työvälineiden hankintaan. Kotisairaala tarjoaa asiakkaalle yksilöllistä, asiakaslähtöistä ja sairaalatasoista hoitoa omassa kodissa.

MAINOS

Novice Oy:n toimitusjohtaja Antti Savola toteaa, että koronan aiheuttaman häiriötilanteen aikana moni toimiala on joutunut kohtaamaan poikkeuksellisia haasteita, sekä yksityisellä, että julkisella sektorilla.

– Sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset tekevät korvaamattoman arvokasta työtä ja perustamani yritys, Novice Oy, on päättänyt lahjoittaa 2020 euroa kotisairaalatoiminnan kehittämiseen Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella.

– Lahjoitus kohdennetaan tarvittavien laitteiden ja työvälineiden hankintoihin, mm. kipupumpun hankintaan, Savola jatkaa. – Tein päätöksen lahjoituksen osoittamisesta Järvi-Pohjanmaan perusturvan kotisairaalalle ja kotisairaalan työntekijöiden työn tukemiseen torstaina 18.3.

– Lahjoituksen taustalla on Novice Oy:n laajemman vastuullisuus- ja lahjoitusprojektin toteuttaminen, mutta koronan aiheuttaman häiriötilanteen takia olen päättänyt tehdä erillisen lahjoituksen välittömästi sosiaali- ja terveysalan työntekijöiden työn tukemista varten.

Järvi-Pohjanmaan perusturva on kiitollinen Novice Oy:n Antti Savolalle lahjoituksesta kotisairaalan toimintaan. Lahjoitus on erittäin arvokas hiljattain toimintansa aloittaneelle yksikölle.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät