-3.5 C
Alajärvi
torstai 23.3.2023
spot_img
spot_img

Maakunnassa 24 koronatartuntaa – osa sairaalahoidossa

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella on todettu yhteensä 24 COVID-19-tartuntaa. Sairaalahoidossa on muutamia potilaita. Pienen potilasmäärän vuoksi asiaa ei tietosuojasyistä kommentoida tarkemmin.

Yleistilanne Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on pysynyt tähän asti rauhallisena. Merkkejä koronatartuntojen lisääntymisestä ja sairaalahoitoa tarvitsevien potilaiden kasvavasta määrästä on kuitenkin jo näkyvissä.

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin tartuntatautitilannetta voi seurata sairaanhoitopiirin verkkosivulla. Etusivun punaisesta palkista pääsee ajankohtaisiin tietoihin. Sivuilla julkaistaan myös THL:n virallista tietoa COVID-19-pandemiatilanteesta.

Kansallista tilannetta seurataan ja osastohoidossa olevien potilaiden määrä raportoidaan erityisvastuualueittain THL:n sivuilla. Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri kuuluu TAYS erityisvastuualueeseen.

THL julkaisee myös koronakarttaa, joka antaa lisätietoja tartuntatilanteesta ja sen kehittymisestä Suomessa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät