1.6 C
Alajärvi
sunnuntai 25.2.2024
MAINOS

Lapset ensin -keräys nyt verkkolahjoituksin myös Alajärvellä

Koronavirus on siirtänyt Mannerheimin Lastensuojeluliiton Lapset ensin -keräyksen verkkoon myös Alajärvellä.

Keräysvastaavina toimivat Sointu Langhed ja Maria Averjanov ja keräyslinkit löytyvät muun mujassa MLL Alajärven Facebook sekä Instagram -tileiltä. Lahjoituksen linkki on https://lahjoita.mll.fi/alajarvi/ .

MAINOS

– Toivomme alajärveläisten osallistuvan keräykseen, vaikka keräystapa onkin nyt tämä. Keräystuottoa kuitenkin tarvitaan yhtälailla kuin ennenkin, Sointu muistuttaa.

Keräyksen tuotto käytetään tuttuun tapaan leikkikenttätoimintaan eri puolilla Alajärveä. Tavoitteena on järjestää toimintaa neljän tehtävää varten palkatun nuoren toimesta kesä- ja heinäkuussa.

Lisäksi varoja tarvitaan erilaisten lapsille suunnattujen tapahtumien järjestämiseen ja MLL Lasten liikuntaan.

– MLL täyttää tänä vuonna sata vuotta, joten syksyn aikana haluaisimme järjestää lapsille tapahtumaan sen merkeissä, Sointu kertoo.

Keräys on alkanut huhtikuun ensimmäinen päivä ja se jatkuu 15. toukokuuta asti.

Jokaisella lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvaan

Lapset ensin -keräyksellä satavuotias MLL haluaa muistuttaa, että jokaisella lapsella on oikeus leikkiin, iloon ja turvaan. MLL auttaa vanhempia kasvattamaan ja suojelemaan lapsia ja iloitsemaan heistä. Tässä työssä paikallisyhdistyksillä on merkittävä rooli.

Keräys on valtakunnallinen, mutta toteutetaan alueellisesti paikallisyhdistysten vapaaehtoisten voimin. Vapaaehtoiset pyörittävät MLL:n paikallisyhdistysten toimintaa ja järjestävät muun muassa perhekahviloita, kerhoja, retkiä ja tapahtumia.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät