-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Runsaasti hakijoita Soinin teknisen johtajan virkaan

Hakuaika Soinin kunnan teknisen johtajan virkaan päättyi tiistaina.

Virkaa hakivat Hänninen Jouni, Alajärvi, insinööri AMK, Kainunkangas Simo, Hämeenlinna, insinööri AMK, Kristola Risto, Seinäjoki, sähköinsinööri, Lankinen Tapio, Vihti, insinööri YAMK, Niemi Rami, Kauhava, rakennusinsinööri, Oksala Henri, Seinäjoki, insinööri AMK, Rantala Jukka, Lapua, insinööri AMK, Rinne Risto, Muurame, insinööri AMK, Sakala Janne, Seinäjoki, rakennusteknikko, Saunamäki Jouni, Vimpeli, insinööri AMK, Vähäsoini Anssi, Jyväskylä, insinööri AMK, Jukkala Veijo, Vimpeli, insinööri AMK, Kerkelä Martti, Lappeenranta, DI.

MAINOS

Yksi hakija ei halunnut nimeään julkisuuteen.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät