Soinin kunnanhallitus käsitteli kokouksessaan vuoden 2019 tilinpäätöksen, joka on 1,9 miljoonaa euroa ylijäämäinen. Ylijäämää syntyi, kun Kuusiolinna Terveys oy:n osakkeet myyntiin Pihlajalinnalle.

Runsaasti hakijoita Soinin teknisen johtajan virkaan

Hakuaika Soinin kunnan teknisen johtajan virkaan päättyi tiistaina.

Virkaa hakivat Hänninen Jouni, Alajärvi, insinööri AMK, Kainunkangas Simo, Hämeenlinna, insinööri AMK, Kristola Risto, Seinäjoki, sähköinsinööri, Lankinen Tapio, Vihti, insinööri YAMK, Niemi Rami, Kauhava, rakennusinsinööri, Oksala Henri, Seinäjoki, insinööri AMK, Rantala Jukka, Lapua, insinööri AMK, Rinne Risto, Muurame, insinööri AMK, Sakala Janne, Seinäjoki, rakennusteknikko, Saunamäki Jouni, Vimpeli, insinööri AMK, Vähäsoini Anssi, Jyväskylä, insinööri AMK, Jukkala Veijo, Vimpeli, insinööri AMK, Kerkelä Martti, Lappeenranta, DI.

Yksi hakija ei halunnut nimeään julkisuuteen.