1.4 C
Alajärvi
keskiviikko 24.4.2024
MAINOS

Annabellasta vaikka kokonaan oma aika vaatteiden sovitteluun!

Annabellan valikoimiin kuuluvat myös ihanat laukut!

Koronakriisi tuntuu alueemme palvelevien yritysten arjessa vahvana, mutta koska yrittäjillä on vahva halu tarjota alueen asukkaille palveluja nyt ja vielä kriisin jälkeenkin, on toimintoja sopeutettu monin tavoin tätä hetkeä palvelevaksi.

Alajärven Luontaistuotteen ja naistenvaateliike Annabellan yrittäjä Tytti Hannulabacka toteaakin, että nyt jos koskaan kannattaakin ostaa paikallisista pikkuliikkeistä, mikäli palvelut halutaan säilyttää Järviseudulla.

MAINOS

– Meillä ei ole tiedossa että alueella olisi ainuttakaan todettua tartuntatapausta, joten paikallisissa liikkeissä voi edelleen asioida huoletta. Tietenkin pitää muistaa turvavälit ja käsihygienia, Tytti sanoo ja jatkaa, että yli 70-vuotiaiden tai muutoin riskiryhmässä olevien ei tietenkään pidä lähteä ostoksille edes omalla paikkakunnalla.

Tytti Hannulabacka arvioi, että muoti ei ole tänä keväänä ihmisillä ihan päällimmäisenä mielessä, mutta toisaalta juuri nythän sitä pitäisi piristää itseään uusilla vaatteilla!

– Riskiryhmille ja yli 70 -vuotiaille toimitamme mielellään tuotteita suoraan postilaatikkoon.

Sekä Annabellan että Alajärven Luontaistuotteen ovet on poikkeusoloissakin pyritty pitämään auki normaalisti, eli arkisin kello 10-18 ja lauantaisin 10-14. – Annabellaan pääsee kello 15-18 luontaistuotekaupan puolelta katsomaan ja sovittamaan vaatteita itsenäisesti ja maksu tapahtuu luontaistuotekaupan kassaan, Tytti kertoo.

Vaatekaupassa on nyt niin hiljaista, että lähikontakteja syntyy muinakin aikoina varmasti vähemmän kuin vaikkapa ruokakaupassa. – Viimeiseen neljään viikkoon ei vaatekaupassa ole käynyt juuri ketään, eli tartuntavaaraa ei meillä ole. Lisäksi asiakas voi vain vaikkapa meille ennakkoon soittamalla varata ihan oman ajan vaatteiden katseluun ja sovittamiseen.

Annabellan valikoimista löytyy tällä hetkellä myös kaikkea kivaa kevätuutta, mutta Tytti on helpottunut siitä että ennakkoon ei tehty isoja tilauksia kevääksi. – Tuotamme vaatteita myös itse suoraan eurooppalaisista tukuista ja kun myynti taas alkaa vetämään, saamme uusia vaatteita kauppaan alle viikossa.

Luontaistuotteen puolelta löytyy nyt monenlaista kauteen sopivaa tuotetta ja valikoimissa on myös Vimpelissä valmistettuja kasvomaskeja sekä käsidesiä!

Aika paljon vaatteita kuitenkin ehti tulla jo ennen korona-epidemian puhkeamista, joten valikoimaa kyllä on. – Muoti ei taida olla tänä keväänä ihmisillä ihan päällimmäisenä mielessä, mutta toisaalta juuri nythän sitä pitäisi piristää itseään ja muita värikkäillä, muodikkailla ja uusilla vaatteilla!

Annabella myy vaatteita myös verkossa. – Paikalliset eivät vielä ole tottuneet tilaamaan vaatteita verkkokaupastamme, vaikka se toimii ihan yhtä kätevästi kuin muutkin vaateverkkokaupat. Lisäksi verkko-ostoksissa on 14 päivää maksuaikaa tuotteille tai halutessaan voi ostokset maksaa erissä.

Myynnissä kasvomaskeja ja käsidesiä

Tytti kertoo, että Luontaistuotekaupan puolella on koronasta huolimatta onneksi riittänyt vakioasiakkaita. Vitamiinit ja muut terveystuotteet ovat nyt muutenkin enemmän kuin ajankohtaisia. Nyt on käynnissä myös kevään siitepölyaika, joten nuhaa ja yskimistä on tiedossa. Siihenkin vaivaan löytyy onneksi hyviä luontaistuotteita.

– Saimme juuri myyntiin myös Vimpelissä PL-Filterillä tehtyjä kasvomaskeja. Myymme niitä lähinnä välitysmielessä, eli niissä ei ole oikeastaan katetta, mutta haluamme palvella Järviseutulaisia tälläkin tavalla. Käsidesiäkin on taas valikoimassa pieni erä.

– Valikoimassa on kaikkiaan yli 500 terveystuotetta ja opettelemme edelleen tuotetietoutta. Monet asiakkaista ovat kuitenkin käyttäneet luontaistuotteita jo vuosikausia ja onneksi he kertovat meille mielellään, mistä heille on ollut apua.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät