Alajärven toukokuu alkaa pyöräillen ja bongaten

Mainos[adrotate banner="3"]

Alajärvi-Lehtimäki alueella pyöräileville QR -koodi kirjaamispisteet sijaitsevat alkavan kesän aikana entisten kirjaamislaatikoiden paikoilla.

Pisteet sijaitsevat Levijoella, Luoma-aholla, Paalijärvellä, Vimpelin ja Alajärven rajoilla, Kurejoella, Menkijärvellä, Leunankylällä, Valkealammen tienhaarassa, Töysän rajalla, Rapakonpurolla, Hauta-ahon risteyksessä, Livonmäellä, Rantakankaalla, Länsikylän kentän tienhaarassa ja Härkänevalla.

JOPO pääpalkintona

MAINOS

Jopo ja sen ”kyydittävä” arvotaan kaikkien Qr-kirjaamispisteillä kesän aikana 1.5.-31.8. vähintään 30 kirjausta tehneiden kesken.

Arvonta Jopo tulee esille Alajärven Monitoimihallin eteisaulan ikkunan taakse, jossa sitä voi käydä ihailemassa kesän aikana ja katsomassa, kuka on Jopon kyydissä ja myös hänet saa omakseen. Jopo ja kyydittävä arvotaan syyskuulla 15.9.

Mikäli sinulla ei ole mahdollisuutta käyttää QR-koodia, niin merkkaa käynnit omaan kuntokorttiin ja ilmoittaa kirjaamispisteiden käyntikerrat Alajärven liikuntatoimistoon.

Mestaripyöräilijäkampanja

Mestaripyöräilijäkampanja alkaa vappuna 1.5. ja päättyy 31.8.Tavoite on mestaripyöräilijäksi 1000 kilometriä. Tiedot kesäkauden pyöräilykilometreistäsi voi lähettää 14.9. mennessä liikuntatoimistoon. Ilmoita samalla haluatko pokaalin vai tuotepalkinnon.

Kirjaa kesän aikana polkemasi kilometri omaan kuntokorttiisi. Kuntokortin voi myös tulostaa www.alajarvi.fi/kuntokortti2020.

Osallistu – bongaa ja tee itsellesi tavoitteita

Bongaa pyöräillen Alajärven torneja ja näköaloja kampanja on ajalla 1.5.-31.7.

Käy Alajärvellä ja lähiseudulla sijaitsevilla torneilla ja näköalapaikoilla. Merkitse lomakkeeseen käyntipäivämäärä. Lomakkeet tulee palauttaa 5.8. mennessä Alajärven uimahallille. Vähintään kymmenellä kohteella käyneiden pyöräilijöiden kesken arvotaan useita hyviä tuotepalkintoja ja pääpalkintona lomaviikko Saariselälle.

Halutessasi voit ottaa kohteesta kuvan ja julkaista omilla Facebook-sivuillasi, jolloin innostat muitakin käymään kohteissa.

Näkötornit 4: Paalijärvi, Jussilantie 180 kohdalta etelään noin 0,5 km; Pyhävuori; Lakeaharju; Suokonmäki, Suokonmäentie 69. Lintutornit 3: Katajalahti, Pokelantie 433, Pokelan kalasatamassa; Verijärvi, Valkeiskankaantie 99 kohdalta kääntyminen Takamäen tielle. Takamäentietä noin 1,2km; Ylimmäinen Möksyntie 1086 kohdalta itää ja sitten heti oikealla 700m. Näköalapaikat 5: Pihlajavuori, Sepänvuorentie 119 kohdalta itään 800 metriä; Selmankallio, Teerinevantie 152; Lintuvuori, Millespakan kohdalla, eteläpuolella tietä; Kurejokilaakso, Maamieskoulun asuntolan parkkipaikka; Kanta-Alajärven korkein kohta (ainakin lähellä noin 208 m mpy) 300 metriä ennen Kyyjärven rajaa, eteläpuolella tietä.Tukimastot 4: Pihlajakangas, Lapuantie 1170; Menkijärvi, Menkijärventie 869; Levijoki (samalla myös Kirkkokallio), Soinintie 1065; Keskustan masto, veneranta.

Osallistumislomakkeen/kartan saa osoitteesta: www.alajarvi.fi/bongaa2020. Kampanjan
Järjestäjinä ovat Alajärven Latu ry ja Alajärven liikuntapalvelut. Lisätietoja antaa Tapani Hänninen p. 040 056 5400.

Mestarisuksittelijakampanja päättyy

Alajärven kaupungin liikuntapalvelut palkitsee kaikki alajärveläiset hiihtäjät, jotka ovat
talven aikana hiihtäneet vähintään 500 kilometriä. Palkinnoksi voi valita pokaalin tai tuotepalkinnon Alajärvi logolla varustetun urheilujuomapullon.

Ilmoita talven aikana hiihtämäsi kilometrit sekä valitsemasi palkinnon liikuntatoimistoon keskiviikkoon 13.5. mennessä sähköpostitse kirsti.kivela@alajarvi.fi tai tekstiviesti/whatsapp tai 044 2970 215.

MAINOS
Edellinen artikkeliHoitoon hakeutumista ei tule lykätä – Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa huolehditaan turvallisuudesta
Seuraava artikkeliMestarisuksittelija kampanja päättyy ja kesän kuntokampanjat alkavat Soinissa