Aijjoos-rastit ovat laminoiduille lapuille kirjoitettuja tehtäviä, jotka ovat kerhopaikkojen piha-alueilla.

Etsi Aijjoos rasteja!

Aijjoos-toiminnassa toivotaan, että ikäihmiset liikkuvat ja ulkoilevat, vaikka nyt onkin koronakaranteeni.

– Tämän vuoksi olemme vieneet lähes kaikille Aijjoos-toiminnan kerhopaikoille rasteja Evijärvellä, Kauhavalla ja Lappajärvellä, yhteensä 20 eri paikkaan. Nyt kannattaa lähteä Aijjoos liikkeelle etsimään rasteja, kehottaa kehittämispäällikkö Marja-Liisa Nevala Aijjoos-toiminnasta.

Aijjoos-rastit ovat laminoiduille lapuille kirjoitettuja tehtäviä, jotka ovat kerhopaikkojen piha-alueilla. Jokaisessa paikassa rasteja on kolme: liikuntatehtävä, aivojumppatehtävä ja hyvän mielen tehtävä. Lisäksi alueelle on piilotettu Aijjoos-toiminnan kellologo, jota voi etsiä.

Jos oikein innostuu, voi kiertää useammankin rastiradan. Jokaisella radalla on eri tehtävät.

– Toivomme, että rastiradat innostavat ikäihmisiä liikkumaan ja ulkoilemaan. Koronakaranteeninkin aikana ulkoilu on luvallista, kunhan muistaa turvavälit. Ties vaikka rastille sattuisi joku tuttu yhtä aikaa, niin on mukava vaihtaa kuulumisia!