12.6 C
Alajärvi
sunnuntai 24.9.2023
spot_img
MAINOS
Alajärven Optiikan syyshulinat-mainos

Etsi Aijjoos rasteja!

Aijjoos-toiminnassa toivotaan, että ikäihmiset liikkuvat ja ulkoilevat, vaikka nyt onkin koronakaranteeni.

– Tämän vuoksi olemme vieneet lähes kaikille Aijjoos-toiminnan kerhopaikoille rasteja Evijärvellä, Kauhavalla ja Lappajärvellä, yhteensä 20 eri paikkaan. Nyt kannattaa lähteä Aijjoos liikkeelle etsimään rasteja, kehottaa kehittämispäällikkö Marja-Liisa Nevala Aijjoos-toiminnasta.

Aijjoos-rastit ovat laminoiduille lapuille kirjoitettuja tehtäviä, jotka ovat kerhopaikkojen piha-alueilla. Jokaisessa paikassa rasteja on kolme: liikuntatehtävä, aivojumppatehtävä ja hyvän mielen tehtävä. Lisäksi alueelle on piilotettu Aijjoos-toiminnan kellologo, jota voi etsiä.

MAINOS

Jos oikein innostuu, voi kiertää useammankin rastiradan. Jokaisella radalla on eri tehtävät.

– Toivomme, että rastiradat innostavat ikäihmisiä liikkumaan ja ulkoilemaan. Koronakaranteeninkin aikana ulkoilu on luvallista, kunhan muistaa turvavälit. Ties vaikka rastille sattuisi joku tuttu yhtä aikaa, niin on mukava vaihtaa kuulumisia!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät