0.7 C
Alajärvi
tiistai 23.4.2024
MAINOS

Koiviston Kukka ja Hautaus ja Suomen Lanka valittiin Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle

Kasvu Open – Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle on valittu 15 yritystä. Mukaan valitut yritykset saavat sparrausta kahdessa tapahtumapäivässä.

Kasvupolulle haki yhteensä 36 yritystä. Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun maksuttomaan sparraukseen valittiin mukaan muunmuassa Koiviston Kukka ja Hautaus Oy Soinista ja Suomen Lanka Oy Lappajärveltä.

MAINOS

Etelä-Pohjanmaan Kasvupolun tuomaristo arvioi yrityksiä valintakriteereillä, jotka ovat markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky ja näytöt. Etelä-Pohjanmaan valinnoissa tuomaristo huomioi huolellisesti täytetystä hakemuksesta välittyneen yrittäjän asenteen ja motivaation.

– Oli ilahduttavaa nähdä hakijajoukossa potentiaalisia, pidempään toimineita yrityksiä eri toimialoilta hakemassa uutta kasvua ja ponnistusta markkinoille.

– Ykköskriteerinä tuomaristolla oli tietynlainen johdonmukaisuus ja suunnitelmallisuus kasvun kehittämisessä ja johtamisessa sekä yrityksen oma käsitys siitä, millaista kasvun polkua on tarkoitus lähteä kulkemaan, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen sanoo.

– Hakemusten perusteella harva oli selvittänyt kunnolla markkinan kokoa ja markkinapotentiaalia. Jokaisen yrityksen olisi hyvä olla tietoinen tästä, jos kasvua ollaan hakemassa. Yleisesti olisi hyvä muistaa suunnitelmallisuus ja realismi siitä, millaista kasvua on mahdollista tavoitella.

– Tässä pärjäsivät nimenomaan ne, jotka olivat tarkemmin miettineet kasvutavoitteitaan ja sitä, millaisia kumppaneita niiden saavuttamiseen mahdollisesti tarvitaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät