-0.1 C
Alajärvi
lauantai 02.3.2024
MAINOS

Johannes Vetter heittää jälleen Kuortaneella

Mikäli koronatilanne sallii, niin saksalainen Johannes Vetter nähdään jälleen tänä vuonna Kuortaneen yleisurheilukentän heittoviivalla.

Vuoden 2017 maailmanmestarilla on kova halu päästä kisaamaan ja 1.8. käytävä Kuortane Games tulee olemaan miehen tämän vuoden ensimmäinen kilpailu Saksan ulkopuolella.

MAINOS

– Näinä vaikeina aikoina olin erittäin mielissäni saadessani kysymyksen kilpailla Suomessa. Kuortane tulee todennäköisesti olemaan tämän vuoden ensimmäinen ulkomainen kilpailuni. Toivottavasti myös koronatilanne on merkittävästi parantunut ja meillä tulee olemaan mahtava kisa Kuortaneella. Kilpailut Suomessa ovat aina matkan arvoisia, kertoo Vetter.

Viime vuonna Vetter joutui loukkaantumisen takia perumaan tulonsa Kuortaneella, mutta vuodelta 2016 miehellä on taskussaan sieltä voitto.

Vetteriltä on totuttu näkemään pitkiä yli 90 metrin heittoja ja hänen kymmenen parhaan tuloksen keskiarvo on 91,40 metriä. Kuortaneella tuota maagista 90 metrin rajaa Vetter ei kuitenkaan ole vielä onnistunut rikkomaan. Olisiko sen aika tänä vuonna?

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät