-2.9 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Kuortaneen kunnanjohtajaksi haki 19 henkilöä

Kuortaneen kunnan avoinna olevaan kunnanjohtajan virkaan tuli määräaikaan mennessä 17 hakemusta. Lisäksi suostumuksensa on jättänyt kaksi henkilöä.

Kunnanjohtajaksi hakivat Alaheikka Risto, Ekonomi (KTM), Eliasson Marianne, Sairaanhoitaja (AMK), Kallio Marjaana, Liikuntatieteiden maisteri, Karjalainen Olli-Pekka, Valtiotieteden maisteri, Kiviaho Timo, Ekonomi (KTM), Kuisti Jenni, Sosionomi (AMK), Mattila Kalle, Hallintotieteiden maisteri, Nokua-Keisanen-Eveliina, Kasvatustieteen maisteri, Pelkonen Tiina, Liiketalouden YAMK, Petäjäniemi Aapo, Kauppatieteiden kandidaatti, Puolijoki Teemu, Yhteiskuntieteiden maisteri, Rantala Vesa, Hallintotieteiden maisteri, Rantanen Virpi, Terveystieteiden maisteri, Tervo Janne, Yhteiskuntieteiden kandidaatti, Vertainen Mika, Hallintotieteiden maisteri, Viitasaari Markku, Filosofian lisensiaattti ja Wasastjerna Jan, Diplomi-insinööri (Master of science).

MAINOS

Lisäksi suostumuksensa ovat jättäneet Pihlajamäki Maija, Hallintotieteen maisteri ja Tiala Kati, Kasvatustieteen maisteri.

Lisäys 28.5.2020 klo 8.50: Uutena suostumuksensa on antanut Tapio Seppä-Lassila KTM, FM.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät