0.9 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Iloinen tempaus Alajärven terveyskeskuksen henkilöstöruokalassa

Pikkulinnut kertoivat Alajärven kaupungin viestintäsuunnittelijalle, että Alajärven terveyskeskuksen henkilökuntaruokalassa olisi poikkeuksellisesti ruokalistalla kreikkalaista ruokaa ”a la Stogi” tänään torstaina 28. toukokuuta.

”Elämysmatka Kreikkaan”- Idea oli lähtöisin Alajärven terveyskeskuksen terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidikselta, joka oli päättänyt ilahduttaa henkilökuntaa pitkän ja poikkeuksellisen kevään keskellä.

MAINOS

Kreikasta lähtöisin oleva ”Stogi” oli suunnitellut lounaan menun, joka sisälsi mm. kreikkalaista salaattia, Tsatsikia, Taratoria, Bugurdia ja patonkia. Jälkiruokana oli tarjolla tuoreita hedelmiä.

Valkokankaalla pyöri maisemakuvia Kreikasta ja taustalla soi kreikkalainen musiikki. Tunnelma henkilöstöruokalassa oli iloinen ja seesteinen. Koronarajoituksista pidettiin kiinni ja työntekijät söivät 10 hengen ryhmissä ja turvavälit huomioiden.

Erilainen ruoka houkutteli ruokatunnille niitäkin sairaanhoitohenkilöstöstä, jotka normaalisti eivät syö henkilöstöruokalassa. Kaikki ylistivät kilvan herkullista ruokaa ja ihastelivat kaiholla kauniita maisemakuvia.

Henkilökunta puolestaan oli päättänyt valmistaa terveyspalvelujohtajalleen tämän taannoisen syntymäpäivän kunniaksi kreikkalaisen tanssiesityksen, jota saatiin porukalla seurata terveyskeskuksen parkkialueella aurinkoisessa säässä.

Stogia kiiteltiin piristyksestä, joka toi vaihtelua korona-arjen keskelle ja samalla häntä luonnehdittiin huomaavaiseksi ja helposti lähestyttäväksi ihmiseksi sekä ennen kaikkea vahvaksi hengenluojaksi, mikä on tärkeää työyhteisön hyvinvoinnin kannalta.

Terveyspalvelujohtaja puolestaan kiitteli henkilökuntaa hyvästä työpanoksesta erityisesti koronaepidemian aikana.

– Tästä tempauksesta kannattaisi monen muunkin työyhteisön ottaa mallia, vinkataan kaupungin viestinnän taholta!

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät