2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy tositoimissa jo kesäkuussa

Miesten Superpesiksen 2010-luvun kestomenestyjät eli Vimpelin Veto ja Sotkamon Jymy kohtaavat kesäkuussa neljä kertaa ennen varsinaisen sarjakauden alkua.

Vimpelin Saarikentällä pelataan lauantaina 13.6. kello 16 ja sunnuntaina 14.6. kello 13. Kuuman tosipelien sarjan kolmas ja neljäs näytös ovat vuorossa Sotkamon Hiukan pesäpallostadionilla. Otteluiden alkuvihellykset kuullaan lauantaina 27.6. kello 16 ja sunnuntaina 28.6. kello 13.

MAINOS

Kahden kovan kilpakumppanin kohtaamisilla seurat haluavat vahvistusta lippukassoihinsa. Ottelua kohti myydään 450 pääsylippua.

Otteluiden tapahtumiin ja tunnelmiin pääsee mukaan kotisohvalta tai kesämökiltä käsin, sillä Järviradio välittää ottelut suorina monikameratuotantoina. JRTV:llä otteluiden selostuksista vastaa televisiosta tuttu Jari Porttila.

Vedon pelinjohtaja Markku Hylkilä sanoo joukkueensa lähtevän taistelemaan sarjapelien tapaan voitosta.

– Nämä ottelut ovat loistavia sparrauksia kohti tärkeintä eli sarjakautta. Tässä ottelusarjassa kumpikin joukkue haluaa joka pelissä voittaa toisensa ja aina tavoitellaan parasta mahdollista suoritusta sillä hetkellä. Uskon, että pelit ovat heti suht korkealla tasolla myös pelillisesti ja taistellaan tosissaan voitosta.

Sotkamon Jymyn viime kauden päätteeksi mitalikantaan ohjastanut pelinjohtaja Jani Komulainen kertoo neljän Vetoa vastaan pelattavan ottelun aiheuttavan Sotkamon suunnalla lisävärinää, kun sarjaa ei pelata kesäkuussa.

– Tällä järjestelyllä saamme neljä erittäin kovatasoista ottelua, jotka valmistavat meitä varsinaista sarjakautta varten. Kun tähän lisätään meidän yhteinen historiamme Vimpelin kanssa, ei varmasti ketään pelaajaa tarvitse sytyttää erikseen pelaamaan.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät