3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alajärvellä 4H vie metsään ja liikkumaan!

Alajärven 4H-yhdistys ei ole jäämässä kesätauolle, vaan polkaisee käyntiin kesäkerhot, joissa liikutaan, tutustutaan luontoon ja ollaan mahdollisimman paljon ulkona!

Liikuntakerhossa koetaan liikunnan iloa ja riemua monipuolisen tekemisen kautta. Kerhossa leikitään, liikutaan ja pelataan ulkopelejä yhdessä mukavien ohjaajien kanssa. Kerhossa tulee tutuksi myös perinneleikit, kuten esimerkiksi Tervapata ja Ilmansuuntaleikki.

MAINOS

Metsäsalapoliisit -kerhossa taas pujahdetaan metsän siimekseen aistien johdattamina tutustuen luonnon pieniin ja suuriin ilmiöihin. Metsäsalapoliisit tutkivat luontoa -kerhossa tehdään retkiä lähimetsään itse tehden, leikkien, tutkien ja kokeillen.

Luonnossa liikkuminen, luonnon monimuotoisuus ja metsän elämä tulevat tutuksi kerhossa yhdessä tehden. Metsässä tapahtuva tekemällä oppiminen tukee lapsen metsäsuhteen rakentumista.

Tarkemmat tiedot kerhoista ja ilmoittautumisohjeet tulevat Alajärven 4H-yhdistyksen kotisivuille. Kun liityt Alajärven 4H-jäseneksi osoitteessa 4h.fi, niin kerhot ovat jäsenille ilmaisia!


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät