-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Fagerkullafest siirtyy verkkoon

Odotetut hengelliset festarit Fagerkullan vanhan pappilan pihapiirissä Alajärven Lehtimäellä siirtyvät tänä kesänä verkkoon.

Festien toteutus poikkeaa koronatilanteen vuoksi alkuperäisestä suunnitelmasta. – Saamme vieraaksi Tove ja Jukka Leppilammen. Näillä näkymin festit striimataan verkkoon heinäkuun alkupuolella. Estradilla on myös paikallisia tähtiä, kertoo Ulla Anttila festitiimistä.

MAINOS

Päätös siirtää tapahtuma verkkoon tänä kesänä johtuu siitä, että pienenä tapahtumajärjestäjänä ei haluttu ottaa riskejä livetapahtuman järjestämisestä. – Tulevaisuuden unelmista pidetään kuitenkin kiinni. Jospa jotakin mielenkiintoista olisi lavalla tulevaisuudessa. Isosti meillä on unelmia tulevaan ja verkot jo vesillä.

– Nyt keskitytään myös tiimiin, yhdessäoloon ja rukoukseen. Nämä koko Fagerkullafestien ydin.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät