0.5 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Tuija Silver-Lager Alajärven vuoden naisyrittäjä

Alajärven naisyrittäjät ry on palkinnut vuoden naisyrittäjänä FitFactorya pyörittävän Tuija Silver-Lagerin.

Tuijan yritys on kuluneen vuoden aikana kokenut enemmän iskuja kuin tuntuisi kohtuulliselle, sillä vuoden vaihteessa yrityksen muutettua uusiin tiloihin, samassa kiinteistössä oli tulipalo, jonka seurauksena yrityksen toiminta jouduttiin keskeyttämään.

MAINOS

Alajärven vuoden naisyrittäjä Tuija Silver-Lager yllätettiin valinnalla täydellisesti.

Kun tulipalosta oli päästy eteenpäin, tuli koronapandemia rajoituksineen, jotka koskivat merkittävällä tavalla juuri liikunta-alaa.

Tästä huolimatta Tuija on luotsannut yritystään hymyssä suin ja vieläpä jaksanut tsempata myös muita yrittäjiä!

– Tuija on hyväsydäminen, positiivinen, aikaansaava ja tilanteisiin sopeutuva tsemppari, totesi naisyrittäjien puheenjohtaja Säde Alanen onnittelupuheenvuorossaan. Onnittelut Tuijalle vietiin suoraan työpaikalle yritykseen, sillä sieltähän työn äärestä hänet iltaisin löydetään!

Kaupungin ja JPYP:n tervehdyksen tilaisuuteen toi yrityspalvelupäällikkö Jouko Etula.

Kiitospuheenvuorossaan yllättynyt vuoden naisyrittäjä kiitti sitä, miten merkittävässä roolissa kuluvan vuoden vaihtelevissa tilanteissa ovat olleet uskolliset asiakkaat, joiden ansiosta toiminta jatkuu jälleen innolla ja energialla kaikista haasteista huolimatta!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät