Vimpelin Veto valmistautuu Superpesis-kauteen

47
Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin Veto on monen muun urheiluseuran tapaan joutunut tarkastelemaan toimintatapojaan ja talouttaan koronauhkan ja kokoontumisrajoitusten aikana.

Toistaiseksi urheilukatsomoihin voidaan ottaa 450 henkilöä. Tämä tarkoittaa esimerkiksi Vedon Superpesis-joukkueen otteluiden osalta sitä, että lipunmyynti painottuu Vedon toimistolle ja verkkokauppaan.

MAINOS

Mikäli verkossa tai toimistolta käsin myydään vähemmän kuin 450 pääsylippua, myydään loput portilla. Vedossa uskotaan kuitenkin, että enimmäismäärä pääsylippuja myytäneen nopeasti loppuun.

Heinäkuun toisena päivänä alkavaa miesten Superpesis-kautta varten Veto tekee erityisjärjestelyjä. Koska katsomoihin voidaan ottaa vain 450 henkeä, ei Vedolla ole käytössä vapaalippuja tai toimitsijakortteja. Puheenjohtaja Jari Lakaniemi kertoo, että ajatus toimitsijakorteista luopumisesta on tullut järjestysmiehiltä, myyntihenkilökunnalta ja muilta vetolaisilta.

– Vain ne, joilla on työvuoro, tulevat peliin ilmaiseksi. Loput maksavat sisäänpääsystä – ja maksavat mielellään. Koska katsomon väkimäärä on rajattu, kaikki ymmärtävät sen, ettei sinne pääse ilmaiseksi. Toimitsijakorteista ja vapaalipuista on luovuttu nimenomaan hallituksen tekemän kokoontumisrajoituksen takia.

Kokoontumisrajoitukset vaikuttavat myös Saarikentälle saapumiseen. Yleisön käytössä on vain pääportti. Niin sanottu Jokisilta on vain joukkueiden käytössä. Pääportille tulee myös laskuri, jonka avulla voidaan seurata ajantasaisesti katsomoon siirtyvää yleisömäärää.

Veto on käynnistänyt kevään aikana useita varainhankintakampanjoita, joilla on ollut hyvä vastaanotto. Uusia varainhankintatapoja ovat olleet muiden muassa pelipaita- ja tuotehuutokaupat, kannattajajäsenmaksu sekä mahdollisuus lahjoituksen tekemiseen.

Meneillään oleva, Vimpelin Yrittäjien ideoima metallinkeräys on saanut kuntalaiset osallistumaan sankoin joukoin.

Varainhankintaan kuuluu myös Sotkamon Jymyn kanssa pelattavat El Clasico -ottelut. Saarikentällä pelataan 13. ja 14. kesäkuuta ja Sotkamon Hiukassa 27. ja 28. kesäkuuta. Otteluita on mahdollisuus seurata myös netin kautta.

MAINOS
Priimatassi alusasujen pop-up-myynti Kyyjärven Paletissa