-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Soinin Kaihiharjun korvessa soi!

Ravintoloitsija Arto Rastas oli suunnitellut ja toteuttanut sävellyksen pohjalta herkulliset makupalat.

Alunperin osaksi Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillista suunniteltu ulkoilmatapahtuma Soinin Kaihiharjulla Arpaisten patikkareitin varrella keräsi paikalle koko joukon luonnossa liikkuvia musiikin ja ruuan ystäviä.

Tapahtumassa kuultiin multimuusikko Esko Grundströmin teoksen Kriisin neljä moodia ensiesitys sekä syötiin keittiömestari ja ravintoloitsija Arto Rastaan sävellyksen pohjalta suunnittelemat makupalat.

MAINOS
Luonto loi huikeat puitteet tapahtumalle.

Yleisö levittäytyi supan alarinteellä soittaneiden viulisti Juhana Inkisen, sellisti Juuli Holman sekä teoksen säveltäjä Grundströmin ympärille. Teokseen koreografian tehnyt tanssija Amandine Doat hurmasi läsnäolollaan.

Luonto tarjosi paitsi upean ja akustisesti toimivan areenan kansanmusiikista ammentavalle teokselle, myös ainutkertaisia hetkiä, kuten teoksen lopussa tanssijan kämmenelle laskeutuneen perhosen, jota seuraten yleisö siirtyi tulipaikalle Rastaan valmistamien herkkujen pariin.

Koronan vuoksi Musiikki- ja gastronomiafestivaali Soinillinen järjestetään tänä vuonna lokakuun 16.-18. päivä Soinissa.

 

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät