2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Suviseurat Kesäseuraradiossa

Pohjoismaiden suurimman hengellisen tapahtuman, Suviseurojen pääsisältönä ovat aikaisempien vuosien tapaan seurapuheet, vaikka seurat toteutetaankin nyt radio- ja videolähetyksinä. Suviseurat järjestetään 26.–29. kesäkuuta.

Suomen Rauhanyhdistysten Keskusyhdistyksen (SRK) Suviseurat lähetetään SRK:n oman Kesäseuraradio-nimisen radiokanavan kautta. Kesäseuraradion päätoimittaja Vilja Paavola kertoo, että kanava kuuluu 3.8. saakka FM-lähetyksenä lähes koko maassa ja nettiradiossa ympäri maailman.
– Suviseurat on tänä kesänä kaikkialla siellä, missä Kesäseuraradion kuulija Suviseuroja kuuntelee, vaikkapa laiturilla, kotona, sairaalassa tai toisella puolella maailmaa, hän sanoo.

MAINOS

SRK:n johtokunnan puheenjohtaja Matti Taskila arvioi, että tämän kesän Suviseuroissa Kesäseuraradion merkitys on aiempaa suurempi.
– Esimerkiksi lauantain suuri ehtoollistilaisuus muuttuu Oulun tuomiokirkosta lähetettäväksi ehtoollislaulujen illaksi, Taskila kertoo.
Runsas talkootyö on supistunut noin 200 talkoolaisen työpanokseen. Aiemmin Suviseurojen aikana on tehty noin 13 500 erilaista työvuoroa.

Suviseurojen tunnuslauseeksi valittu Tapahtukoon sinun tahtosi on Isä meidän -rukouksesta.
Suviseuroja voi seurata muiden muassa SRK:n YouTube-kanavalta ja sosiaalisen median kanavista.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät