-7.3 C
Alajärvi
sunnuntai 21.4.2024
MAINOS

Romunkeräyksellä mukava potti Vedolle

Ensimmäistä kauttaan Vimpelin Yrittäjien puheenjohtajana toimivan Timo Vesalan idea kerätä Vimpelin Vedolle rahaa romunkeräyksellä, on ollut menestys ja saanut kuntalaiset sekä kesäasukkaat siivoamaan varastojaan. Koronarajoitusten takia monen muun urheiluseuran tapaan kärsivälle Vedolle luovutettiin 7 500 euron shekki keräyksen tähänastisesta tuotosta. Yrittäjäyhdistyksen tavoitteena on saada kerättyä Vedolle yhteensä 10 000 euroa vielä heinäkuun loppuun asti jatkuvassa tempauksessa.

Vesala kertoo pyöritelleensä mielessään, että miten Vedolle voisi kerätä rahaa.
– Ja sitten sain tämän idean. Koronaeristyksen aikana ihmisillä on aikaa siivota nurkkiaan, kertoo Vesala pohtineensa.

MAINOS

Vimpelin Yrittäjien hallitus oli heti mukana toteutuksessa, vaikka käytännön toteutustyö onkin jäänyt pitkälti puheenjohtajan harteille. Kesäkuun loppuun mennessä keräykseen on tuotu 15 kontillista metallia. Romunkeräys aloitettin toukokuun puolivälissä. Keräys on myös tuottanut hyötyä monelle muullekin vimpeliläiselle, sillä kontista on löytynyt hyviä varaosia koneisiin sekä muuta hyödyllistä ja tarpeellista tavaraa. Kierrätystä kerrassaan!

Vimpelin Yrittäjät luovutti shekin Vimpelin Vedolle tänään Saarikentällä pelatussa meisten Superpesiksen ottelussa Vimpelin Veto–Seinäjoen JymyJussit. Itse ottelussa Veto kärsi kirvelevän tappion supervorossa lukemin 1–2s (7–2, 3–5, 0–1).

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät