0.4 C
Alajärvi
tiistai 27.2.2024
MAINOS

Jaana Pöllänen ja Ville Uusitalo Kesäillan Konsertissa Soinissa

Jaana Pöllänen on lämmin, rohkea ja rakastava laulaja -evankelista. Hän rakastaa yli kaiken Jumalaa ja syvän rehellisesti aina myös kuulijoitaan. Jaanan sana on usein niin hauskaa, että se naurattaa, niin liikuttavaa, että se itkettää, niin rehellistä, että se osoittautuu Jumalan kutsukortiksi.”

Yllä olevat arviot on lainattu Jaana Pölläsen kotiarkistosta, johon on vuosien saatossa kertynyt satamäärin palautetta eri paikoista, joissa hän on esiintynyt ja valloittanut yleisönsä.

MAINOS

Gospelmuusikko-lauluntekijä Pekka Simojoki on sanonut näin: Kun Jaana laulaa, niin jokainen laulu on kuin pieni musikaali.

Jaana Pölläsen tie on kulkenut musiikkilukiosta laajoille julkisille estradeille, menestykseen laulelmakilpailuissa, prinsessaviittaan Tangomarkkinoilla ja sittemmin yhä laajemmin kysytyksi gospellaulajaksi ja evankelistaksi.

Puoliso-säestäjänsä Ville Uusitalon kanssa hän on tuottanut viisi hengellistä, laulelmallista äänitettä, joilta konsertissa kuullaan mm: Älä pelkää, Hyvyyden voima, Saan tulla luokse Herran ja Silmäni aukaise, Jumalani.

Konsertti pidetään tämän viikon perjantaina 31.7. kello 18 Soinin keskustan Urheilukentällä, Multiantie 29. Epävakaalla säällä se pidetään viereisellä Yhteistalolla.

Kesäillan konserttiin on vapaa pääsy, mutta portilta on mahdollisuus ostaa käsiohjelma. Illassa tarjoillaan ilmaiset pullakahvit/mehut ja makkaroita on myynnissä suolaista kaipaaville. Mainittakoon vielä, että katsomot mahdollistavat turvavälit ja paikalla on myös runsaasti nojatuoleja niitä tarvitseville.

Järjestelyistä vastaa Soinin Ystävänapu ry.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät