-0.1 C
Alajärvi
torstai 29.2.2024
MAINOS

LaVelle sisumitaleja piirinmestaruuskisoista!

Viikonloppuna kisailtiin sisuikäisten, eli 9-15-vuotiaiden, yleisurheilun piirinmestaruuksista. Kolmepäiväiset kisat pidettiin tänä vuonna Töysässä, Lapualla ja Seinäjoella.

Kolmen päivän aikana kisaamassa oli yhteensä 646 nuorta yleisurheilijan alkua.

MAINOS

Sää suosi kisojen viimeisenä päivänä, mutta torstain ja lauantain kylmä, sateinen ja tuulinen sää toi lisähaastetta erityisesti juoksuihin ja hyppyihin.

Antti Tenhunen voitti P11-sarjan moukarin piirinmestaruuden hienosti tuloksella 25,01. LaVen mitaliputki jatkui Töysässä kultaisena, sillä Mäenpään siskokset Jenna-Justiina (T11-sarja) ja Janna-Juulia (T15-sarja) voittivat molemmat piirinmestaruuskultaa seipäässä.

Lapualla Emma Latvala hyppäsi pituutta T12-sarjassa pronssimitalin arvoisesti tuloksella 410.

Latvalan mitalisaldo viikonlopulta oli yhteensä kolme mitalia, sillä hän hyppäsi Seinäjoella T12 korkeudessa hienosti piirinmestariksi uudella ennätyksellään 1,38 ja loikki T12 kolmiloikassa pronssimitalille omalla ennätyksellään 8,40.

Janna-Juulia Mäenpää juoksi Lapuan pm-kisassa vuotta vanhempien T15-sarjan 300 metrin aitojen hopeamitalistiksi, hyppäsi haastavissa tuulissa hopeaa T15 pituudessa uudella ennätyksellään 503 ja urakoi vielä seuraavana päivänä Seinäjoella ennätyksensä 13.26 T15-sarjan 80 metrin pika-aidoissa sijoittuen neljänneksi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät