2.6 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Kela-taksien uudelleenkilpailutus alkaa Etelä-Pohjanmaalla

Kela-taksien uudelleenkilpailutus etenee Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen, Lapin ja Uudenmaan maakunnissa.

Markkinaoikeuden päätöksen mukaan Kelan pitää kilpailuttaa taksipalvelut uudelleen näillä neljällä alueella.

MAINOS

Kela hakee palveluntuottajaa tai -tuottajia huolehtimaan Kelan korvaamista taksimatkoista Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen, Lapin ja Uudenmaan maakuntien alueella.

Hankinnat toteutetaan maakunnittain käyttöoikeussopimuksina. Kysymyksessä on kokonaispalvelu, joka kattaa taksimatkojen tilauksen, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan, maksuliikenteen sekä raportoinnin.

Maksuliikenteessä käytetään Kelan sähköistä suorakorvausmenettelyä. Hankintailmoituksiin voi tutustua julkisten hankintojen ilmoituskanava Hilmassa. Tarjoukset pitää jättää 4.9. kello 13 mennessä.

Maakuntien hankintakokonaisuudet vastaavat pitkälti Kelan aiempia hankintoja. Aiemmat Etelä-Pohjanmaan, Kanta-Hämeen ja Lapin taksipalveluiden hankintailmoitukset ja tarjouspyynnöt julkaistiin tammikuussa 2018, ja markkinaoikeus kumosi hankintapäätökset marraskuussa 2019.

Aiempi Uudenmaan taksipalveluiden hankintailmoitus julkaistiin marraskuussa 2018, ja markkinaoikeus kumosi hankintapäätöksen helmikuussa 2020.

Maakuntien nykyiset palveluntuottajat hoitavat Kelan korvaamat taksimatkat toistaiseksi nykyisen sopimuksen mukaisesti. Asiakkaat tilaavat taksin edelleen samasta alueellisesta tilausnumerosta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät