10.7 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Valkealammella maastopyöräillään koko syksy!

Valkealampi tarjoaa upeat puitteet maastopyöräilyyn – tarjolla on helppoja aloittelijoille sopivia reittejä sekä mukavia polkuja myös vauhdikkaaseen ajoon. Valkealammen maisemat hurmaavat jokaisen luonnosta ja liikkumisesta nauttivan ihmisen.

Valkealampi tarjoaa monenlaista maastoa ja maisemaa.

Alajärven Liikunta-Aalto 2020 -hanke ja Vuokrapyörät.fi järjestävätkin syksyn 2020 aikana Valkealammella yhteislenkkejä, joihin ovat kaikki tervetulleita.

MAINOS

Yhteislenkit pyritään järjestämään torstaisin kello 18. Osallistujien määrästä ja ajotaidoista riippuen voidaan osallistujat jakaa useampaan ajoryhmään.

Pääryhmä ajaa rauhallista vauhtia, joten lenkit sopivat myös vasta-alkajille.
Mukaan voi tulla ilman ilmoittautumista ilmestymällä paikan päälle. Lenkkien vetäjinä toimivat useimmiten Olli Raivio ja Tatu Kurunmäki.

Yhteislenkeillä onkin hyvä tilaisuus myös kokeilla maastopyöräilyä. Mikäli maastopyöräily kiinnostaa, mutta oman pyörän hankinta arveluttaa, voi lenkille myös vuokrata pyörän.

Vuokrapyörät.fi tarjoaa pyöränvuokrausta Lehtimäellä ja valikoimasta löytyy niin läskipyörät kuin sähkömaasturit. – Kynnys lähteä kokeilemaan lajia on nyt todella matala, toteaa Liikunta-Aallon projektipäällikkö Henna Matintupa.

Vinkkivideoita maastopyöräilyn aloittelijoille

Liikunta-Aalto ja Vuokrapyörät.fi ovat tehneet maastopyöräilyn vinkkivideoita aloittelijoille. Videot sisältävät maastopyöräilyn perusvinkkejä, liittyen mm. esteen ylitykseen ja jyrkän mäen nousuun ja laskuun.

– Maastopyöräilyssä tekniikka on tärkeää. Pyöräilytekniikkaa oppii parhaiten ajamalla, mutta perusvinkit helpottavat oppimista, toteaa Tatu Kurunmäki Vuokrapyörät.fi:stä.

– Toivomme, että videot myös inspiroivat mukaan yhteislenkeillemme. Vinkkivideot löytyvät Liikunta-Aallon treenivinkeistä sivulta liikunta-aalto.fi.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät