13.8 C
Alajärvi
torstai 23.5.2024
MAINOS

Markkinatunnelmaa Soinissa niin torilla kuin liikkeissäkin!

Soinissa yrittäjät tempaisevat loppuviikon aikana markkinameiningillä. Soini-viikkoon sopivasti on nyt päätetty laittaa liikkeissä kunnon tarjouksia ja poistoeriä myyntiin ja lisäksi järjestää lauantaille oikeat Syysmarkkinat!

Syysmarkkinoita lähdettiin puuhaamaan kesän hiljaiselon jälkeen sopivasti nyt, kun koronan toinen aalto ei ole maakuntaamme vielä pahasti saavuttanut.

MAINOS

Elokuulla lisäksi onnistuu vielä ulkoilmatapahtuman järjestäminen, joten turvavälejä on markkinoille saapuvien helppo noudattaa.

Lisäksi turvavälien vuoksi 4×4 kokoisia paikkoja myydään vain joka toiseen ruutuun, joten tilaa saa tarvittaessa otettua.

Näillä Soinin Yrittäjät ry:n järjestämillä Syysmarkkinoilla liikekeskuksen aukiolla lauantaina 22.8. kello 10-14 tullaan näkemään varsin mukava määrä torimyyjiä, sillä muutaman ensimmäisen päivän aikana heitä ilmoittautui jo toistakymmentä!

Paikkoja löytyy vielä matti-myöhäisillekin, joten kannattaa pian ottaa yhteyttä Jaana Kontkaseen 040 750 0113!

Luvassa on niin pullan kuin metrilakunkin myyjää, Swipe -tuotteita, Samurai Shopia ja monenmoista muuta, joten kannattaa lähteä markkinatunnelmiin ja ostoksille! Torin laidalla Tervaholvissa voi ruokailla ja Yrittäjien teltalla on arvontaa.

Markkinat avaa Soinin yrittäjien puheenjohtaja Jaana Hyvösaho ja hanurilla markkinakansaa viihdyttää Tiia Vuorinen!

Soinin entinen kunnanjohtaja, nykyisin virtain kaupunginjohtajana toimiva Juha Viitasaari vierailee markkinoilla kertoen musiikinharrastajien samaisena lauantai-iltana järjestämästä Soinilaisten musikoiden illasta, johon markkinakansan onkin hyvä suunnata markkinoiden jälkeen!

Sateen sattuessa kannattaa varustautua sateeseen sopivin asustein, mutta kotiin ei ole syytä jäädä!

Liikkeissä lahjakorttiarvonta!

Soinissa myös keskustan yrityksissä on Soini-viikolla tarjouksia, joita kannattaa hyödyntää.

Markkinatunnelmissa olevissa yrityksissä on asiakkaille laitettu houkuttimiksi mukavia tarjouksia ja kaiveltu varastoista poistoeriä, joita nyt myydään uuteen kotiin sopivasti. Tarjoukset ovat pääsääntöisesti voimassa koko loppuviikon ajan!

Lisäksi näissä liikkeissä järjestetään yhteinen arvonta, jossa voittaja saa omakseen sadan euron lahjakortin, jonka voi käyttää valitsemassaan soinilaisessa liikkeessä!

Lahjakortin sponsoroi Alajärven Osuuspankki ja osallistua voi täyttämällä kupongin 20.8. Torstai-lehdestä ja palauttamalla sen loppuviikon aikana mihin tahansa markkinahumussa mukana olevista liikkeistä! Kupongin voi täyttää myös em. kaupoissa.

Tapahtumaa tukemassa on myös JPYP.

Nyt kannattaakin lähteä paitsi markkinoille, myös kiertää samalla kaikki Soinin palvelevat yritykset ja muistuttaa mieleen, mitä kaikkea Soinissa onkaan tarjolla!

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät