-6.7 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Hyvää tuulta hakemaan 5-ottelusta Alajärvelle!

– Kyllä me Arin kanssa pärjätään ja luodaan uusia tekniikoita, niin kuin Jan Boklöv Ruotsista aikoinaan mäkihyppyyn, veisteli kaupunginjohtaja Vesa Koivunen tunnelmiaan tulevaan kirkkoherra vastaan kaupunginjohtaja 5-ottelutaistoon keskiviikkona 26.8. kello 15 Ankkuri-yleisurheilukentällä Alajärvellä.

Kirkkoherra Ari Auranen puolestaan toteaa viimeksi panostaneensa yläasteiässä kilpaurheiluun, mutta kertoi, että esivalmistelut on pääasiassa käyty henkisellä puolella.

MAINOS

Idea lähti siis Alajärven ev. lut. seurakunnan facebookin somehaasteesta tuhannen tykkääjän rajan rikkomiseen ja se toteutui reippaasti, niin nyt lupaukset lunastetaan ja haastaja-Ari hakee vertaistaan kaupunginjohtajasta-Vesasta.

Paikan päälle kisaselostajaksi tulee Järviradiosta ja opettajan tehtävistään tuttu Lasse Mansikka-aho.

Lisäksi kuullaan pieniä puheenvuoroja, kuten Vesan ja Arin lisäksi kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Joensuun tervehdys; hänet tavataan myös kentältä avustustehtävistä.

Toimitsijoina ovat nuorisotyönohjaajat Kristiina Edobor ja Panu Malkasilta. Tapahtuman juontaa viestintä- ja lähetyskoordinaattori Tiina Akomeah.

Tiina Akomeah

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät