-6.6 C
Alajärvi
perjantai 01.12.2023
MAINOS
MAINOS
MAINOS

Tonttikampanjalle jatkoa Vimpelissä?

Vimpelin kunnanhallitus esittää valtuustolle jatkoa kunnan tonttikampanjalle.

Jatko toteutettaisiin siten, että ajalla 1.9.-31.5.2021 Jukkalan ja Sandbackan alueen asuinrakennusten rakentamiseen tarkoitetut kaavatontit myydään 50 prosentin hinnalla vuoden 2017 tontin hinnasta ja muut kunnan omistamat asuinrakennusten rakentamiseen tarkoitetut kaavatontit myydään yhdellä eurolla per tontti.

MAINOS

Rakennusvelvoite tulee täyttää kahden vuoden sisällä kiinteistön kauppakirjan päivämäärästä. Rakennusvelvoitteen täyttymättä jättäminen laukaisee vuoden 2017 kaavatonttien kauppahinnan kokonaan perinnän.

Rakennuslupahakemus tulee jättää kuntaan viimeistään 31.9.2021.

Lisäksi valtuustolle esitetään, että Vimpelin kunnan alueella yksityiseltä tontin ostaneelle ja asuinrakennuksen rakentavalle myönnetään tuhannen euron avustus käytettäväksi rakentamiseen tai sisustamiseen liittyvien tarvikkeiden tai tavaroiden hankintaan.

Avustuksen verokohtelu on verohallinnon ohjeiden mukainen avustuksen maksu hetkellä. Avustus maksetaan sen jälkeen kun rakennetun kiinteistön lopputarkastus on tehty.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät