Yhteislauluilta kutsuu tänään laulamaan turvavälein

Mainos[adrotate banner="3"]

Otsikolla ”Yhteinen sävel” järjestetään Alajärven kirkossa sunnuntaina 30.8. kello 19 yhteislauluilta, jossa lauletaan hengellisiä lauluja ja virsiä. Laulattajina toimivat Satu Pohjonen ja Kimmo Niskala.

Kirkko on riittävän suuri tila, jossa voi turvavälein osallistua.
Laulaminen, epätavallisissakin oloissa, tuottaa tekijälleen mielihyvää. Hyvän mielen lisäksi laulamalla voi tehdä samalla hyvää muutenkin. Tilaisuudessa kerätään kolehti Kirkon Ulkomaanavun katastrofityön hyväksi.

MAINOS

Nyt apua tarvitaan erityisesti Beirutiin, jossa ruokaa, puhdasta vettä ja suojaa kaipaavat satama-alueella tapahtuneen räjähdyksen uhrit. Räjähdyksessä ainakin 178 ihmistä on kuollut, 6000 loukkaantunut ja 300000 ihmisen kodit ovat tuhoutuneet.

Kirkon Ulkomaanapu on Suomen suurin kansainvälisen avun järjestö, jonka apu menee perille. KUA (Kirkon ulkomaanapu) on jo Beirutissa auttamassa. Laulamalla mekin voimme olla mukana tässä työssä.

Tilaisuuden järjestää Alajärven seurakunnan musiikkityö.

MAINOS
Edellinen artikkeliKuortaneella kysytään kuntalaisilta
Seuraava artikkeliKonsertti Kärlassa päätti bändileirin