3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatilanne on ennallaan

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin koronatilanne on ennallaan, uusia tartuntoja ei ole ilmaantunut alkuviikon aikana. Sairaalahoidossa ei ole koronaviruspotilaita.

Tilaston mukaan Etelä-Pohjanmaalla todettujen tartuntojen määrä on 62. THL:n koronakartassa Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin luku on 57. Ero johtuu tilastointitavasta.

MAINOS

THL:n tartuntatautirekisterissä tiedot ovat asukkaan kotikunnan mukaan. Maakunnan tilastot rekisteröityvät kaikki täällä testatut ja hoidetut COVID-19 tapaukset.

COVID-19 -näytteitä on Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä otettu tähän mennessä kaikkiaan 17 621. Eilen tutkittiin 152 näytettä.

Tekstiviesti-ilmoituskäytäntö, jossa henkilölle ilmoitetaan tekstiviestillä negatiivisesta koronatestivastauksesta, on otettu hyvin vastaan.

Tekstiviestin saaminen edellyttää, että henkilö on näytteenottoon tullessaan tai testiaikaa varatessaan antanut luvan tekstiviestin käyttöön. Lapsen testitulosvastaus tulee huoltajan puhelimeen. Testitulos kirjautuu myös Kanta-palveluun.

Positiivisesta koronanäytevastauksesta ilmoitetaan aina puhelimitse. Puhelimessa annetaan ohjeet ja sovitaan jatkotoimenpiteistä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät