MAINOS

SoPsin -09 junnut tähtäävät maaliin uusissa peliasuissa!

Soinin palloseuran -09 joukkueella on nyt uudet komeat peliasut, joista kiittäminen on uskollisia sponsoreita!

Soinin Palloseuran -09 syntyneiden joukkueelle on hankittu tänä kesänä uudet peliasut. Asujen hankintaa ovat tukeneet seuran päätukija Alajärven Osuuspankki sekä KM Rahti Oy ja Sähköasennukset Aatu Ahopelto.

Tänä kesänä sponsoreiden tuki on ollut erityisen tarpeen, sillä koronatilanteen takia seurassa tehtiin päätös laskea kausimaksuja.

MAINOS

SoPsin -09 joukkueessa on mukavat 20 pelaajaa ja se on osallistunut kahteen sarjaan: Palloliiton läntisen alueen sarjaan ja Etelä-Pohjanmaan harrastesarjaan.

Alueen sarjan otteluista on tähän mennessä kertynyt kolme voittoa, kaksi tasapeliä ja viisi tappiota. Harrastesarjasta on puolestaan saatu kasaan mukavat kahdeksan voittoa, yksi tasapeli ja kolme tappiota.

Pelaajia joukkueessa on Soinista, Alajärveltä, Lehtimäeltä ja Karstulasta.
Joukkuetta valmentavat Juha Huvila ja Kimi Ojala. Joukkueenjohtajana toimii Teija Ojala.

Sarjapelien lisäksi joukkue osallistui heinäkuussa kovatasoiseen Lähitapiola -turnaukseen Pietarsaaressa, josta saatiin kaksi voittoa ja hävittiin kolmesti.

Kesän tapahtumat on saatu vietyä mukavasti läpi koronatilanteesta huolimatta. Tosin sarjat alkoivat kuukautta normaalia myöhemmin ja isommista turnauksista, joihin oli tarkoitus osallistua, kevään DAP Cup Seinäjoella ja syksyn Norrvalla Cup peruttiin.

SoPsilla on lisäksi joukkueet 2011 -syntyneiden ja 2012-syntyneiden sarjoissa. Kesän aikana on pidetty pallokoulua 2013 -syntyneille ja nuoremmille.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Exit mobile version