Torstaina 17.9. Seinäjoella elokuvateatteri Bio Rexissä kello 19.50 alkaneessa elokuvanäytöksessä (elokuva ”After We Collided”) on saattanut tapahtua koronavirukselle altistumisia.

Bio Rexissä mahdollinen koronavirusaltistus

Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella todettiin eilen uusi koronavirustartunta. Tartunnan lähde on maakunnan ulkopuolella. Sairastunut on eristyksissä, jäljitystyö on tehty ja lähialtistuneet on asetettu karanteeniin.

Torstaina 17.9. Seinäjoella elokuvateatteri Bio Rexissä kello 19.50 alkaneessa elokuvanäytöksessä (elokuva ”After We Collided”) on saattanut tapahtua tapaukseen liittyviä koronavirukselle altistumisia.

Katsojia pyydetään seuraamaan vointiaan mahdollisten koronavirukseen liittyvien oireiden varalta ja ottamaan niiden ilmaantuessa yhteyttä omaan terveyskeskukseen tai Päivystysapuun 116117.