0.5 C
Alajärvi
sunnuntai 03.3.2024
MAINOS

Pyry Alanen Mansesta Ankkurien lukkariksi

Alajärven Ankkurit on kiinnittänyt Mansen riveistä Pyry Alasen lukkariksi. Pyry tuo Ankkurien sisäpeliin lisää nopeutta ja on myös loistava vaihtolyöjä. Lukkarina Pyry lupaa tuoda Ankkureille rohkeaa ja monipuolista peliä.

Pyry ei ole ihan täysi tuntemattomuus Ankkureille. Pyry pelasi vuonna 2019 Ankkurien riveissä poikien Superpesistä, eli on tuttu mies monelle joukkueessa.

MAINOS

– Itseltä löytyy pelihaluja pankista vielä normaalia enemmän, kun viime kausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa.

– Alajärveltä löytyy pitkät ja hienot perinteet pesäpallon saralta ja hienoa päästä itse osaksi sitä. Joukkue oli kesällä nuoresta keski-iästään huolimatta ykköspesiksen kärkeä ja hieno päästä nyt itse mukaan ensi kauden tarinaa rakentamaan.

– Sisäpelissä pystyn tuomaan joukkueelle lisää etenemisvoimaa ja ulkopelissä lukkarina pelaan rohkeaa ja monipuolista peliä. Itsellä löytyy pelihaluja pankista vielä normaalia enemmän, kun viime kausi meni loukkaantumisesta kuntoutuessa.

– Toivottavasti Ankkureiden kannattajat odottavat yhtä palavasti jo ensi kautta ja päästäisiin keväällä ottamaan mahdollisimman paljon katsojia kitrolle, Pyry toteaa.

Pelinjohtaja Santeri Särkinen on erittäin iloinen Pyryn sopimuksesta.

– Potentiaalinen tulevaisuuden huippupelaaja, hienoa että saatiin kiinnitettyä Ankkuripaitaan. Sopii mainiosti nuoreen ja nälkäiseen joukkueeseemme. Haastava pelaaja ollut vastustajana, nyt onneksi päästään nauttimaan pelistä samalla puolella, Säkä tuumaa.

Pyry Alanen: Syntymävuosi 2001. Kasvattajaseura Ruoveden Pirkat. Ulkopelirooli Lukkari. Sisäpelirooli Etenijä/vaihtaja.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät