Jere Övermarkilta uutta musiikkia

Mainos[adrotate banner="3"]

Lappajärveläinen Jere Övermark sijoittui kolmanneksi Idols -kilpailussa 2018. Nuori muusikko asuu edelleen Lappajärvellä ja toimii tällä hetkellä yrittäjänä.

Koronan vuoksi keikkailu on tänä vuonna ollut Jerellä vähäistä, kuten niin monilla muillakin artisteilla. – Olenkin nyt panostanut oman musiikin tekemiseen ja perjantaina julkaisen ekan singlen Idolsin jälkeen, Jere kertoo ja sanoo, että jatkossa hän esiintyy artistinimellä Jever, joka tulee hänen etu- ja sukunimensä yhdistelmästä.

MAINOS

Jeverin perjantaina julkaistava kappale Pohjalta Taivaisiin on suomenkielistä poppia ja pop-rappia, jossa on hieman R&B vaikutteita. – Tämän tyylinen musiikki on sellaista, josta itse pidän ja lähiaikoina on tulossa lisää vastaavaa musiikkia.

Pohjalta Taivaisiin -biisi on tehty kaveriporukalla, josta löytyy monenlaista osaamista juuri tällaiseen musiikkiin. – Tällä porukalla on myös ollut todella mukava tehdä biisiä. Olemme sanoittaneet kappaleen yhdessä Eemeli Pyyn kanssa. Musiikin biisiin on tuottanut Jyri Vesanen, jonka kanssa olen kappaleen myös säveltänyt.

– Serkkuni Anton Övermark on soittanut ja säveltänyt biisin kitaramelodian. Kappaleen masteroinnista on vastannut Lauri Kulmala.

Pohjalta Taivaisiin -biisi tulee huomenna perjantaina julki ainakin Spotifyyn, iTunesiin, Apple Musiciin, Youtubeen ja moneen muuhun digitaaliseen musiikkipalveluun.

– Toivon, että tämä eka biisi saisi hyvän vastaanoton kuulijoilta, Jere, alias Jever sanoo. – Taivoitteena on, että musiikista tulisi minulle työ. Tiedän että se on haastavaa, mutta teen tällä hetkellä työtä sen eteen aktiivisesti.

Tuula Jokiaho

MAINOS
Edellinen artikkeliUusi tartunta Etelä-Pohjanmaalla
Seuraava artikkeliKoronalle altistuneita on ollut tänään Vimpelissä yhteiskoulun, lukion, Aapiskujan koulun ja Metsätarhan päiväkodin tiloissa