-2 C
Alajärvi
keskiviikko 28.2.2024
MAINOS

Koronalle altistuneita on ollut tänään Vimpelissä yhteiskoulun, lukion, Aapiskujan koulun ja Metsätarhan päiväkodin tiloissa

Vimpelin yhteiskouun ja lukion, Aapiskujan koulun sekä Metsätarhan päiväkodin henkilökunnalle, oppilaille, opiskelijoille ja heidän huoltajilleen on tänä iltana tiedotettu, että em. paikoissa on tänään ollut henkilöitä, jotka ovat altistuneet koronavirustartunnalle. Kyseiset altistuneet henkilöt on asetettu 14 vuorokauden karanteeniin.

Kyseisissä yksiköissä altistuneelle altistuneet (yksiköiden henkilökunta, lapset ja oppilaat) seuraavat omia oireitaan.

MAINOS

Oireen ilmaantuessa tulee ottaa yhteyttä Järvi-Pohjanmaan terveyskeskukseen numeroon 06 2412 7700 (arkisin kello 8-20, viikonloppuisin kello 10-18) tai Päivystysapuun numeroon 116 117 ja toimia sieltä saatujen ohjeiden mukaan.

Tällä hetkellä Vimpelin yhteiskoulun ja lukion, Aapiskujan koulun ja Metsätarhan päiväkodin henkilökunnassa tai oppilailla/opiskelijoilla ei ole todettu tartuntoja.

Terveydenhuolto ja sivistystoimi seuraavat tilannetta ja tiedottavat lisää tarvittaessa. Asiassa noudatetaan Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin ohjeistusta.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät