-3.4 C
Alajärvi
maanantai 22.4.2024
MAINOS

Eäkeliitto istutti tammen symboloimaan juhlavuoden teemaa

Parimetrinen terhakas tammi löysi kasvupaikkansa Björkqvistinpuistosta Seinäjoella. Eläkeliiton 50-vuotisjuhlallisuuksiin liittyvään ilmastotekoon osallistuivat Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiri ja Eläkeliiton Seinäjoen yhdistys.

Eläkeliitto syntyi 50 vuotta sitten halusta toimia eläkeläisten taloudellisen aseman kohentamiseksi sekä ikäihmisten itsetunnon ja ihmisarvon vahvistamiseksi. Yhä edelleen liitto puolustaa eläkeläisten oikeuksia ja rakentaa ikäystävällistä Suomea.

MAINOS

Lukuisia juhlavuodelle suunniteltuja tapahtuma ei voitu toteuttaa koronapandemian ja ikäihmisten karanteeniin asettamisen vuoksi. Kuitenkin osa juhlallisuuksia on voitu toteuttaa, kuten liiton haaste jäsenpiireille ja yhdistyksille Istuta puu-kampanjassa.

Puun istutus sopii kahdestakin syystä mainiosti toteutettavissa olevaan juhlavuoden ohjelmaan: halusta torjua ilmastonmuutosta ja puuntaimen istutus symbolisoi upealla tavalla myös juhlavuoden teemaa ”sukupolvien ketjussa”.

Mikä voisi olla arvokkaampi lahja seuraaville sukupolville kuin mahdollisimman hyvinvoiva luonto?

Piiri ja yhdistys istuttivat yhteisen tammen Seinäjoen kaupunginpuutarhurin Kari Hirvensalon osoittamaan paikkaan Björkqvistinpuistoon.

Tammen istuttivat Eläkeliiton Etelä-Pohjanmaan piiristä puheenjohtaja Eija-Liisa Keskinen ja varapuheenjohtaja Erkki Ammesmäki sekä Seinäjoen yhdistyksestä puheenjohtaja Jukka Vihriälä ja yhdistyksen hallituksen jäsen, rahastonhoitaja Liisa Mykkänen sekä yhdistyksen sihteeri Hannele Koivusalo.

Istutuksessa avusti ja tammen mahdollisimman hyvään alkuun saattelivat Marita ja Harri Hietikko Kianni Oy:stä.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät