0.8 C
Alajärvi
perjantai 23.2.2024
MAINOS

Alajärvellä riittää monenlaista touhua syyslomaviikon ajaksi!

Syyslomaviikolla Alajärvellä on luvassa monenlaista mukavaa tekemistä.

SyyslomaVintti tarjoaa turnauksia monissa eri lajeissa perjantaina 9.10. tarjolla on myös omatekoisia pizzoja ja muita herkkuja.

MAINOS
Kirjastossa voi tavata Suomen aavemetsästäjät -kirjan kirjoittajan, rajatiedon tutkija Mika Nikkilän!

Alajärven Liikunta-Aallon syyslomaviikonlopun aloitus on lauantaina 10.10. Aleksis Kiven Saunalenkkin muodossa Myllykankaan koululla. Kyseessä on kevyt kävelylenkki, jonka yhteydessä on luvassa myös yllätystä. Lenkin vetää Kai Rantala ja järjestää Kanavan Kevari ja Leader Aisapari.

Kaupunkisota-iltamat 13-18 vuotiaille nuorille järjestetään monitoimihallilla lauantaina 10.10. Tapahtuman järjestäjinä on seurakunta, helluntaiseurakunta ja kaupunki.

Maanantaina 12.10.luvassa on Harry Potter-ilta Alajärven kirjastossa. Pukeudu velhomaiseen tyyliin ja tule mukaan!

Alajärven 4H yhdistys ry järjestää tiistaina 13.10. Hamahelmi työpajan 4H-Kellarilla 6-12 vuotiaille.

Tiistaina 13.10. ja perjantaina 16.10. on luvassa kutkuttavan jännittävät Satutunnit Alajärven kirjastossa. Ne sopivat erityisesti päiväkoti-ikäisille ja pienille koululaisille.

Tiistaina 13.10 nuorisopalvelut järjestää myös nuotioillan Kanaharjun Karhunlaavulla.Tarjolla on makkaraa ja nokipannukahvia, nuotiolättyjä ja mukavaa yhdessäoloa.

Keskiviikkoiltana 14.10. pystytetään pop-up nuorisotila Alajärven kaupunginkirjastolle. Ohjelmassa on pakopeli, mättöä, musaa ja hengailua.

Keskiviikkona ja torstaina 15.10. on mahdollisuus lisäksi osallistua omatoimiseen Paukunlenkin retkeen ja testata, oletko kuinka vieraantunut luonnosta? Reitin varrella on kymmenen hauskaa ja haastavaa taulua kuvineen ja teksteineen, joista voit testata tietojasi Suomen luonnosta. Osallistuneiden kesken arvotaan laadukas kiikari.

Torstaina 15.10. on luvassa Sporttispäivä monitoimihallilla ja urheilukeskusalueen kentällä. PäiväSporttis on suunnattu 7-13 vuotiaille. Toimintaa pidetään pääasiassa ulkona ja ruokailu on omien eväin.

Luvassa on monipuolista ohjattua toimintaa, jonka järjestää Pohjanmaan Liikunta ja Urheilu ry.
Torstaina 15.10. kirjastossa kirjailijavieraana on Suomen aavemetsästäjät -kirjan kirjoittaja, rajatiedon tutkija Mika Nikkilä! Kannattaa siis lähteä kuulolle!

Nuorten 13-18 vuotiaiden paintball peli-iltapäivä on teollisuusalueen metsikössä perjantaina 16.10. Samana päivänä on myös Heppa-Kepparipäivä 4H kellarilla 6-12 vuotiaille.

Lauantaina 17.10. Jamin Kurejoen toimipisteellä on Rogaining sprinttisuunnistus 2-5 hengen joukkueille sekä Tinttisuunnistusta lapsille. Ohjelmassa myös navettakierros ja tutustuminen iltalypsyyn, lampaisiin, kanoihin ja kaneihin.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät