2.3 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Alavudella joukkoaltistuminen

Kuusiokuntien sosiaali- ja terveyskuntayhtymä on hetki sitten tiedottanut, että Alavudella on tapahtunut viime viikon lopulla joukkoaltistuminen Sulkavankylän koululla.

Koronavirustartuntojen määrä on viime viikkoina ollut nousussa koko Suomessa ja myös Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin alueella. Useampi tartuntaketju on ulottunut myös Kuusiolinnan toiminta-alueelle.

MAINOS

Yhteen tartuntaketjuun liittyen Alavudella on tapahtunut viime viikon lopulla joukkoaltistuminen Sulkavankylän koululla. Altistuneiden joukossa on useamman luokka-asteen oppilaita ja lisäksi koulun henkilökuntaa.

Kaikki altistuneet on tavoitettu ja heidät on asetettu karanteeniin. Koko Sulkavankylän koulu siirtyy tapahtuneen vuoksi varotoimena etäopetukseen seuraavien 2 viikon ajaksi.

Alueen asukkaita pyydetään pitämään mielessä koronavirustartunnan ehkäisyyn liittyvät varotoimet. Turvaväleistä huolehtimisen ja hyvän käsihygienian lisäksi myös Etelä-Pohjanmaan alueella on suositus suu-nenäsuojuksen käytöstä joukkoliikenteessä sekä kaikissa niissä tilanteissa, joissa turvavälien pitäminen ei ole mahdollista.

Koronavirustestiin on suositeltavaa hakeutua matalalla kynnyksellä, mikäli kokee siihen sopivia hengitystie- tai vatsaoireita.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät