-2.1 C
Alajärvi
perjantai 01.3.2024
MAINOS

Alajärven terveyskeskuksen pääsisäänkäynnin ulko-ovi aukeaa nyt sähköisesti

Alajärven terveyskeskuksen pääsisäänkäynnin painava ja kankea ovi on ollut haaste monelle ikääntyneelle tai muuten heikkokuntoiselle. Nyt ongelma on taakse jäänyttä elämää, sillä pääsisäänkäynnin olko-ovi avautuu sähköisesti!

Asiasta tekivät valtuustoaloitteen viime syksynä valtuutetut Jaakko Aho ja Pentti Joensuu. Joensuu kertoo, että kun Jaakko esitti ajatuksiaan tästä asiasta, oli hän heti samalla linjalla. – Kyse on pienestä yksityiskohdasta, josta on suuri apu monelle.

MAINOS

Jaakko Aho toteaa, että apua oven kanssa ovat tarvinneet niin invalidit, ikäihmiset kuin muutenkin heikkokuntoiset. Nyt sähköovet avautuvat sähköisesti eikä kahvaan tarvitse koskea, mikä on iso turvallisuustekijä korona-aikana.

– Kaupunkia pitää kiittää siitä, että meillä on hyvät vapaa-ajanpalvelut nuorille, lapsille on leikkikentät ja nyt myös iäkkäitä on muistettu tällä ajankohtaisella ja tärkeällä avulla, Aho toteaa.


Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät