-22.3 C
Alajärvi
torstai 07.12.2023
MAINOS
MAINOS

Omega-keittiöille esittelytila Alajärvelle

Omega-keittiöt on avannut pienen keittiömyymälän Alajärven Keskuskadun varteen. Esittelytilan avulla keittiön ja muiden tilojen kalustesuunnittelu tuodaan lähelle paikkakuntalaisia.

– Omega-Keittiöillä on valmius suunnitella ja toimittaa kalusteet asennusvalmiina kodin jokaiseen tilaan. Merkittävin vahvuus on ammattitaitoinen suunnittelu ja laadukkaat tuotteet, toteaa keittiömyyjä Juha Karhukorpi.

MAINOS

Omega-keittiöt on suomalainen kalustevalmistaja, joka toimittaa kaikki kodin kiintokalusteet ja varusteet sekä uudis- että remonttikohteisiin aina valmiiksi kasattuna, kotiin kuljetettuna, sisään kannettuna ja tarvittaessa myös avaimet käteen -asennettuna.

Yritys on perustettu 1998 Ylivieskassa nimellä Jokilaakson Levy ja Kaluste. Myöhemmin Omega-keittiöistä tuli yrityksen aputoiminimi. Talvella 2017 Vesa Teppo ja Tommi Hietala ostivat yrityksen liiketoiminnan ja Omega-keittiöt brändi jatkoi elämäänsä.

Yritys siirsi kalustetuotannon Haapavedelle. Uudet, isommat toimitilat mahdollistivat tuotannon tehostamisen, mikä näkyy yrityksen myynnin kasvuna, laadun parantumisena ja entistä tyytyväisempinä asiakkaina.

Juha Karhukorpi on työskennellyt yritykselle aikaisemmin jo sen Seinäjoen toimistossa. Kauppaa tehdessä Alajärven ja Järviseudun suuntaan hän törmäsi aina samaan ongelmaan: laajoja mallistoja oli vaikea esitellä auton takakontista käsin.

– Monet asiakkaat kokivat Seinäjoelle lähtemisen turhan työlääksi, joten ehdotin tämän esittelytilan avaamista Alajärvelle, Juha kertoo.

Vaikka mallistoihin voi nyt poiketa tutustumassa päivittäin kello 8.30-16 välillä myymälässä, niin Juha käy edelleen lähes aina asiakkaan kotona tekemässä mittaukset ja osallistumassa suunnitteluun. – Teemme paljon remonttikohteita ja lähtötiedot keittiön suunnitteluun ovat silloin kotona.

Vaikka asiakas olisi miettinyt miten pitkälle tahansa sen, millaisen keittiön hän haluaa, niin usein ulkopuolinen katsoo tilaa eri tavalla ja voi tehdä ehdotuksia, jotka asukkaalle itselle eivät olisi tullut mieleenkään.

– Omega-keittiöt on tunnettu merkki ja se tunnetaan nimenomaan laadusta ja toimitusvarmuudesta, sekä oikeasta hinnoittelusta. Panostamme suunnitteluun ja hyviin kuviin, sillä kuvien laatu on ensiarvoisen tärkeää etenkin remonttikohteissa. Niiden avuilla asiakas saa käsityksen siitä, mitä on ostamassa.

Siinä missä vielä vähän aikaa sitten kaikki halusivat valkoisia keittiöitä ja kalusteita, ovat värit vihdoin tulleet takaisin.

– Nyt vallalla on kokeileva tyyli, vahvojakin värejä ja erilaisten pintojen yhdistelyä, Juha kertoo.

– Kaksivärisyys ja kahden täysin eri kuosin yhdistäminen, kivijäljitelmät tasoissa, ne oat tämän hetken juttu.

Tyylejä on nyt siis yhtä monenlaisia kuin tekijöitä ja näihin kaikkiin on kalustevalmistajan pystyttävä vastaamaan. Kaikkia kodin kiintokalusteita myyvät Omega-keittiöt tekevät asiakkaille myös mm. kylpyhuonekalusteet, liukuovikaapistot ja muut säilytysjärjestelmät.

– Moni ajattelee, että esimerkiksi keittiöremontin tekeminen on työläs projekti. meidän kauttamme4 se ei ole sitä, sillä tarjoamme myös avaimet käteen palvelua sovitussa laajuudessa. Normaali keittiö ilman erikoisuuksia uusiutuu kauttamme alle kahdessa viikossa!

Juha kertoo, että avaimet käteen -palvelusta tehdään selkeä ja yksityiskohtainen sopimus, joka käydään yhdessä läpi. Näin asiakas tiettä remontin sopiessaan täsmälleen, mitä se tulee maksamaan ja mitä paketti sisältää. Tämä helpottaa remonttipäätöksen tekemistä.

Tuula Jokiaho

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät