Vimpelin nuorisovaltuusto vetoaa kuntalaisiin

Mainos[adrotate banner="3"]

Vimpelin nuorisovaltuusto vetoaa jokaiseen kuntalaiseen noudattamaan rajoituksia, käyttämään maskia, pesemään käsiä ja pitämään turvavälejä. Kunnan prioritteettinä on turvata riskiryhmäläisten terveys. Vain yhdessä selviämme tästä kriisistä.

Nuorisovaltuusto vetoaa kuntalaisiin myös siinä, että se kannustaa käyttämään alueen yrityksien palveluita. He tarvitsevat asiakkaita ja kassavirtaa selvitäkseen.

MAINOS

Nuorisovaltuuston puheenjohtaja Patrick Itäniemen allekirjoittamassa tiedotteessa todetaan, että meneillään oleva koronatilanne on aiheuttanut Vimpelin kunnassa laajoja altistumisia.

Kunnassa lähdettiin siitä, että prioriteetti numero yksi on terveyden ja riskiryhmäläisten suojaaminen. Tämän vuoksi kunnassa lähdettiin tekemään tarvittavia toimenpiteitä viruksen ja altistumisten katkaisemiselle heti alkuunsa. Liikuntahalli ja kuntosali suljettiiin, vierailukielto astui voimaan useissa terveyspalveluyksiköissä, maskit tulivat käyttöön ja lukio siirtyi etä-opetukseen.

Nuorisovaltuuston mielestä Vimpeli ei ole immuuni virukselle, mutta jokainen kuntalainen voi omalla toiminnallaan vaikuttaa viruksen leviämiseen alueellamme. Jotta päästään haluttuun lopputulokseen, on jokaisen kuntalaisen noudatettava suosituksia. Olemme pahassa tilanteessa, jos päästämme taudin leviämään riskiryhmäläisten keskuudessa.

Nuorisovaltuusto vetoaa jokaiseen kuntalaiseen käyttämään maskia, pesemään käsiä, matkustamatta alueen ulkopuolelle, pitämään turvavälejä ja nuoria olemaan hengailematta ympäri kuntaa isossa porukassa varsinkaan vailla turvavälejä.

Kunta selvinnee tästä viruksesta, mutta selviämiseen tarvitaan jokaisen alueen kuntalaisen panostusta.

MAINOS
Edellinen artikkeliAlavudella taas korona-altistuminen
Seuraava artikkeliJami julkisti liikkuvaan robotiikan oppimisympäristö Robocontin!