14.9 C
Alajärvi
maanantai 29.5.2023
spot_img

Järvi-Pohjanmaalla 16 koronavirukseen sairastunutta

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedottaa, että Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu 8.10. mennessä yhteensä 16 positiivista koronatartuntaa sekä altistuneita 121, joista Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen asukkaita on 110.

Viidestä uudesta tartunnasta neljä liittyy Ylläksen ruskaretkeen ja siitä johtuneisiin jatkotartuntaketjuihin. Yksi tartunta liittyy Seinäjoen opiskelijatartuntoihin. Tartunnan saaneet ja altistuneet on asetettu eristykseen tai karanteeniin.

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä päätti kokouksessaan 8.10. pitää edelleen voimassa aiemmin sovitut varotoimenpiteet ja suositukset.

Nämä suositukset voit lukea muunmuassa TÄSTÄ jutusta.

Järvi-Pohjanmaan perusturva ja sivistystoimi sekä Alajärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat muistuttavat lisäksi kaikkia kuntalaisia huolehtimaan edelleen hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä kaikissa tilanteissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät