3.5 C
Alajärvi
torstai 25.4.2024
MAINOS

Järvi-Pohjanmaalla 16 koronavirukseen sairastunutta

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä tiedottaa, että Järvi-Pohjanmaan perusturvan alueella on todettu 8.10. mennessä yhteensä 16 positiivista koronatartuntaa sekä altistuneita 121, joista Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen asukkaita on 110.

Viidestä uudesta tartunnasta neljä liittyy Ylläksen ruskaretkeen ja siitä johtuneisiin jatkotartuntaketjuihin. Yksi tartunta liittyy Seinäjoen opiskelijatartuntoihin. Tartunnan saaneet ja altistuneet on asetettu eristykseen tai karanteeniin.

MAINOS

Järvi-Pohjanmaan pandemiajohtoryhmä päätti kokouksessaan 8.10. pitää edelleen voimassa aiemmin sovitut varotoimenpiteet ja suositukset.

Nämä suositukset voit lukea muunmuassa TÄSTÄ jutusta.

Järvi-Pohjanmaan perusturva ja sivistystoimi sekä Alajärven, Lappajärven ja Vimpelin kunnat muistuttavat lisäksi kaikkia kuntalaisia huolehtimaan edelleen hyvästä yskimis- ja käsihygieniasta sekä turvaväleistä kaikissa tilanteissa.

sinua saattaisi kiinnostaa

Viimeisimmät