Tomi Niskasesta Vedon pelinjohtaja

Mainos[adrotate banner="3"]

Tomi Niskanen on Vimpelin Vedon Superpesis-joukkueen uusi pelinjohtaja. Vedon ja 36-vuotiaan Niskasen solmima sopimus on 1+1-vuotinen.

Tomi Niskasella on pitkä kokemus pelinjohtajan tehtävistä. Urallaan hän on käskyttänyt niin naisten kuin miestenkin Superpesis-joukkueita.

MAINOS

Miehissä hänen johtamiaan joukkueita ovat olleet Kankaanpään Maila ja Koskenkorvan Urheilijat. Naisten puolella hän on johtanut muiden muassa PeTo-Jussien ja Lapuan Virkiän peliä. Virkiässä hän oli kaudet 2018–2020.

– Opettavaisimmat ovat olleet viimeisimmät vuodet. Erityisesti Lapuan-vuodet olivat mahtavaa aikaa ja itselläni kasvoi ymmärrys pelinjohtamisesta, valmentamisesta ja ihmisten kanssa toimimisesta näinä vuosina.

– Kehityskäyrä on ollut omasta mielestäni koko ajan ylöspäin ja halu oppia valmentajana ja pelinjohtajana johtivat siihen, että nyt on hyvä aika siirtyä Vimpeliin.

Viime kauden jälkeen Niskanen kertoo miettineensä pelinjohtajauransa jatkamista ja pesäpallon kiinnostavuutta. Hän kertoo saaneensa yhteydenottoja useammastakin suunnasta. Niskanen mietti, että hänellä on vielä annettavaa ja kehitettävää.

– Veto on huippujoukkue, jossa on huippuyksilöitä ja mahdollisuus menestyä. Olen käynyt Vimpelissä katsomassa pelejä ja myös kuullut, että koko yhteisö on joukkueen takana.

– Kokonaisuus kiehtoo ehdottomasti. Vedolla on nuori joukkue, jolla on potentiaali kehittyä ja ottaa siitä vielä enemmän irti – ja se on myös minun tehtäväni myös pystyä se tekemään.

MAINOS
Edellinen artikkeliAisaparilla yhdistetty kevät- ja syyskokous
Seuraava artikkeliViikonlopun saldo viisi uutta koronatartuntaa